Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olajszintet hidegen merve a...

GuestUser kérdése:

Olajszintet hidegen merve a nivo palca maximum rovasan van, lejjebb kell engedni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 4. 01:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha a maximum szint túl magas lenne, akkor lejjebb tette volna a maximum szintet.
2023. júl. 4. 02:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, az az ideális.
2023. júl. 4. 04:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tökéletes az olajszint.
2023. júl. 4. 06:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Honnan veszel ilyet?

Tudod mit jelent az hogy MAX?

2023. júl. 4. 06:33
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Szerintem azért kérdezi, mert melegen nagyobb az olaj térfogata és ha hidegen maxon van, akkor melegen max felett lesz. De ez ugyebár normális, mivel hidegen kell beállítani.
2023. júl. 4. 07:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Azert kerdem mert olajcsere utan masnap megszoktam nezni mennyire van beallitva hogy tudjak viszonyitani mennyi fogy ket csere kozott ha netan fogyna es altalaban a max alatt szokott lenni egy picivel csere utan, de most maxig toltottek ezek szerint.
2023. júl. 4. 07:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Bar gondolom tultoltes es tultoltes kozott is van kulonbseg, remelhetoleg ez nem lehet gond
2023. júl. 4. 07:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 A túltöltés ott kezdődik, hogy hidegen a max felett 1 centivel van. Persze ha 1 centin belül van, az sem normalis, de az nem okoz gondot.
2023. júl. 4. 07:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Uzemmeleg motornal egyenes talajon leparkoltan. Praktikerbe beugrottam es kb 15 perc parkolas utan raneztem. Maxon volt a szint tehat nem ment fole pedig arra szamitottam hogy folotte lesz
2023. júl. 4. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!