GuestUser kérdése:
Olajszintet hidegen merve a nivo palca maximum rovasan van, lejjebb kell engedni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 01:56
1/9 anonim válasza:
Nem. Ha a maximum szint túl magas lenne, akkor lejjebb tette volna a maximum szintet.
4/9 anonim válasza:
Honnan veszel ilyet?
Tudod mit jelent az hogy MAX?
5/9 anonim válasza:
#4 Szerintem azért kérdezi, mert melegen nagyobb az olaj térfogata és ha hidegen maxon van, akkor melegen max felett lesz. De ez ugyebár normális, mivel hidegen kell beállítani.
6/9 A kérdező kommentje:
Azert kerdem mert olajcsere utan masnap megszoktam nezni mennyire van beallitva hogy tudjak viszonyitani mennyi fogy ket csere kozott ha netan fogyna es altalaban a max alatt szokott lenni egy picivel csere utan, de most maxig toltottek ezek szerint.
2023. júl. 4. 07:14
7/9 A kérdező kommentje:
Bar gondolom tultoltes es tultoltes kozott is van kulonbseg, remelhetoleg ez nem lehet gond
2023. júl. 4. 07:33
8/9 anonim válasza:
#7 A túltöltés ott kezdődik, hogy hidegen a max felett 1 centivel van. Persze ha 1 centin belül van, az sem normalis, de az nem okoz gondot.
9/9 A kérdező kommentje:
Uzemmeleg motornal egyenes talajon leparkoltan. Praktikerbe beugrottam es kb 15 perc parkolas utan raneztem. Maxon volt a szint tehat nem ment fole pedig arra szamitottam hogy folotte lesz
2023. júl. 4. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!