Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Budapest - Eger táv autópálya...

Budapest - Eger táv autópálya nélkül kb. mennyi idő hétköznap? (Nap közben)

Figyelt kérdés

Szemben egy autópályával mennyit bukik az ember?

Egy átlag nem rohanó tempóval gondolkodva mondjuk.

2023. júl. 2. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"viszont a fogyasztásod jóval kevesebb lesz."

Nem feltétlenül, mert sokat kell városban mennie:

Kerepestarcsa, Gödöllő, Hatvan, Gyöngyös. Hétköznapi csúcsforgalomban dugó is simán lehet.

2023. júl. 2. 19:38
 12/16 A kérdező kommentje:

11: bár ehhez annyira nem értek, de igen, közben más is pont azt mondta nekem, hogy hétköznap ideálisabb fogyasztás lehet a pályán. Elvileg végig egyenes szakasz, csak Egernél kell majd lehajtani.

Na jó, szerintem megveszem. Szerintem idén nem is használnám többet a pályát.

Én például egy ésszerű 1 napos matricával többet költenék autópályára kényelmi szempontból. Csak reménykedem, hogy igazi alternatíva lehet.

2023. júl. 2. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Közúton sacc/kb. hatvanas átlaggal számolhatsz (a teljes útra)
2023. júl. 2. 20:10
 14/16 A kérdező kommentje:

13: akkor hagyom a francba, megveszem. De költse gyógyszerre, "aki emelte".

De vicc, hogy Ausztriában is 3700 körül lehet a 10 napos, meg gondolom kb. mindenhol korrektebb egy átlagos fizetéshez mérten.

2023. júl. 2. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:
#12: persze pályán lehet a legjobb fogyasztást elérni, csak be kell állni a kamionok közé 90-el. De azt biztonsági okokból nem ajánlom, kb semmi követési távot nem tartanak
2023. júl. 2. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:

"Én például egy ésszerű 1 napos matricával többet költenék autópályára kényelmi szempontból. Csak reménykedem, hogy igazi alternatíva lehet."

Ennyire nem lehetsz naív...ha a 10 napos 5500 Ft, akkor az egynapos lesz majd 4500 Ft.

A Maps szerint pályával 132 km és 1:25 óra, pálya nélkül 133 km és 2:10 óra egy adott táv.

Én biztosan nem adok 5500 Ft-t, hogy nyerjek háromnegyed órát.

De a matricára itt a ragadós példa:

"Az egynapos elektronikus autópálya-matrica 200 koronába (3300 forint) fog kerülni. Az éves matrica ára az eddigi 1500 koronáról 2300 koronára (37 950 forint) emelkedik. A havi autópálya-matrica ára 440 koronáról 430 koronára (7095 forint), a tíznapos pedig 310 koronáról 270 koronára (4455 forint) csökken."

[link]

2023. júl. 2. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!