Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 25-30 éves autót(Pl. Volvo...

25-30 éves autót(Pl. Volvo 850) meg szabad még venni? Mennyire megbízható, üzemképes?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Azt is kérdezhetted volna, hogy egy ötven éves embert ellehet hívni napszámba? Hát attól függ, hogy milyen állapotban van. Ugyan ez a helyzet egy autóval is.
2023. júl. 2. 04:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha karban van tartva, egy Volvo-nál meglehet, hogy még teljesen megbízható és évekig használható egy ilyen korú autó. Svédországban 1970-es évekbeli Volvo-k még közlekednek.
2023. júl. 2. 05:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg szabad, nem tiltja semmi.
2023. júl. 2. 05:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A Volvo, mielőtt a 2000-es évek elején összeboronálódott a fél autóiparral (Ford, PSA, stb), a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb gyártó volt. Oké, talán nem a "LEG", de hogy abszolút a legjobbak között volt, az biztos. Azok a sorötös motorok legendásak. Persze a rozsda ellen nem nagyon van ellenszer, keresni kell egy olyat, ami vigyázva volt, de ha nincs szétrohadva (és te is karbantartod), akkor akár még 30 év múlva is működhetnek.
2023. júl. 2. 06:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Vettem én már 30 éves autót, de inkább már kihagyom.

Lehet, tartósabbak az alkatrészeik, de egyszer csak tönkremennek, és egy 30 éves autóhoz találni valamit....kínlódás nagyon, főleg, hogy jó is legyen.

Hacsak nem valami trilliószámban gyártott valami, de még azokból is van, ami ritka verzió.

2023. júl. 2. 07:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a cél.

Hobbinak, felújítani, pénztemetőnek persze, nyugodtan. Feltéve ha a családi kassza és az asszony engedi.

Napi használatra? Nem igazán. Nem csak a megbízhatóság miatt, hanem úgy általánosan, a mai forgalmi viszonyokban elég macerás már ilyen autókat használni

2023. júl. 2. 08:33
 7/9 anonim ***** válasza:

#6 "a mai forgalmi viszonyokban elég macerás már ilyen autókat használni"

Mivan? És mégis miért macerás?

2023. júl. 2. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a 6os összekeveri egy 100as skodával. 😂😂
2023. júl. 2. 09:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy napi használatra, munkába járós autónak.

Meg a W201-es Mercivel szemezek még

2023. júl. 2. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!