Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 50ccm es motort válasszak?

Milyen 50ccm es motort válasszak?

Figyelt kérdés

sziasztok! szeretnék motorozni de csak 50 ccm jöhet szóba mert csak arra tudom letenni a jogsit. Fontos hogy leginkább terepen használnám mivel nálunk itt csak homok van. Hallottam az aprilia rx50 ről de tudnátok motorokat ajánlani amivel megtanulhatnék motorozni és még terepen is jó lenne?

Válaszokat előre köszönöm!

2023. júl. 1. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Bármelyik 50-es enduro.

[link]

2023. júl. 1. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Bármelyik ötvenessel. Egyébként ha fontos a megbízhatóság és a az hogy strapabíró legyen, akkor tuti, hogy régebbi 50es Yamaha dt-t néznék.
2023. júl. 1. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Tomos, Steyr-Puch
2023. júl. 1. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy mini Riga
2023. júl. 1. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:

A robogo is megy homokos uton es olcsobb mint egy enduro.

Girela Stalker pl

Ha endurora is futja akkor Aprilia , Derbi

2023. júl. 1. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Az RX50 kifogástalan. Ami még szóba jöhet: Derbi Senda, Rieju RR és MRX, Keeway X-Ray, Yamaha DT, Generic Trigger.
2023. júl. 1. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:
A keret az olyan 650ezer forint körül van és csak ennyi pénzt tudok rászánni, az Aprilia rx-en gondolkoztam, de egy picit erősebb blokkot szeretnék mert ezt nagyon lassunak éreztem, a yamaha dt az erősebb? úgytudom abban Am6 van (de lehet rosszul tudom). Robogót nem szeretnék és modepedet sem (pl riga, babetta, romet). Meg mégg az a kérdés hogy mivel viszonylag alacsony vayok a koromhoz képest (168 cm) így nemtudom hogy le fog e érni a lábam a motoorról.
2023. júl. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!