Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3-as vagy 5-ös BMW-t éri meg...

3-as vagy 5-ös BMW-t éri meg vásárolni?

Figyelt kérdés

Nem igazán vagyok képben a két széria közti különbséggel, nekem annyi jött le hogy az 5-ös sorozat egy kategóriával fentebb van, de mégis a 3-as örvend nagyobb népszerűségnek (gondolom mert egyszerűbb az egész így karbantartani sem problémásabb).

Viszont azt nem értem, hogy ha tényleg az 5-ös sorozat az "extrásabb", akkor miért árulják őket minimálisan olcsóbban? (Például egy E39 jóval olcsóbb mint egy azonos évjáratú E46.)

Szóval akkor miben is különbözik ez a két széria, és melyiket érdemesebb megvenni?

2023. jún. 29. 08:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
7-est.
2023. jún. 29. 08:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A két modell technikailag kb 95%-ban megegyezik. De hogy az "éri meg" mit jelent továbbra sem értem....
2023. jún. 29. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szükséged van nagyobb autóra ->5 ös ha nincs szükséged ekkora méretre -> 3 as
2023. jún. 29. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
A 3mas a "szegények" bmw-je.
2023. jún. 29. 08:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a különbség a méret.

Ebből adódóan viszont teljesen más a vezetési érzet bennük. Míg az 5-ös egy alapból komfortosabb, nagyobb utazóautó, addig a 3-as egy sportosabb, fiatalosabb típus. Neked kell eldönteni melyik a fontosabb.

A motorok megegyeznek, a futómű viszont másabb.

Fenntartási költség meg mindegyiknél nagy. Tapasztalat.

2023. jún. 29. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
#4 Az ilyen régi BMW-t amúgy is általában olyanok veszik meg, akik szeretik az autókat vagy szegény ember, de kell neki a BMW. Mondjuk az a BMW olyan is lesz.
2023. jún. 29. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#6 A régi és jó állapotú BMW drága.

Attól mert régi, még nem feltétlen szar és olcsó.

Nézz csak meg mennyibe kerül egy patika állapotú 6 hengeres E46 coupe mondjuk.

[link]

[link]

2023. jún. 29. 11:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
BMW-t senki nem úgy vesz, hogy megéri-e. Ha ez lenne a szempont, akkor nem létezne már régóta a márka. Ha BMW-t akarsz, akkor veszel, (ha futja rá)
2023. jún. 29. 11:31
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
#7 Szerintem félre értettél engem :D
2023. jún. 29. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!