Autóvásárlás előtt állok. Melyik francia típus a jobb? Renault Megane II. facelift, Peugeot 407 vagy Citroen C3/C4?
Figyelt kérdés
Előítélet nélküli tapasztalatokat szeretnék kapni.2023. jún. 27. 14:30
12/17 anonim válasza:
Utolsó valaszolonal a PONT! This is the justice.
13/17 anonim válasza:
citroen c3 1.4 hdi om van
300 ezer km van benne
5 liter fogyaszt városba
motor por száraz bontatlan
egy hibája van hogy a hátsó ablaktörlő néha magától töröl egyett de szerintem ezt elnézhetjük neki
a francia dizelek pont ugyan olyan jók mint pl vw 1.9 tdi
ez tapasztalat!!nem pedig olvastam valahol ahol a nagyokos újságírok azt írják ne vegyél franciát se dízelt hanem japán honda jazt vegyél meg szívó benzin bla bla
14/17 A kérdező kommentje:
Végül egy megfelelően karbantartott, szép állapotú Renault Mégane II sedánt vettem, 1.6-os benzinmotorral, egyelőre semmi baja. :-)
2023. aug. 31. 23:13
16/17 A kérdező kommentje:
#16 Köszönöm!
2023. szept. 1. 16:35
17/17 A kérdező kommentje:
2023. szept. 1. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!