Új, garanciális Toyota-ba lehetséges parkolóradart beszereltetni, anélkül, hogy elveszne a garancia?
Ha készletről is veszed akkor is beszerelik 2 -3 óra alatt , mire a többi papír kész, ezzel is megvannak.
De gyanítom te csak kérdezősködsz itt .
12: pont hogy értek hozzá. A gyári rendszernél nem annyi, hogy felcsapják a szenzorokat. Hanem szoftveres változásokat is igényel, hogy megjelenjen a kijelzőn, hogy menjen a hangja. Vannak modellek, ahol a parkolò asszisztenses változathoz már méretű kijelző jár.
Van ahol csak pár paramétert átállítanak a szoftverben és megy, de akad olyan gyártó is, aki teljesen különböző szoftvert használ a különböző felszereltségekhez. Sőt, külön ECU-t is. Ma ez mondjuk már ritkább.
Na ezért nem biztos egyáltalán, hogy csak úgy rácsapják a gyárit.
De, megcsinálja, számtalan esetről tudok már, hogy utólag került beépítésre gyári extra.
Konkrétan én gyári tolatókamerát építtettem bele az autómba, de volt aki az analóg óráit cseréltette le gyári digitálisra.
Fizetsz nekik (nem is keveset), miért ne csinálnák meg?
Nekem a céges CHRben utólagos, borzalom...
Csomószor besípol indokolatlanul ha csak 1porszem rámegy.
Pedig ez a gyári utólagos megoldás a Toyota ajánlásával... :(
#18 naugye mondtam hogy megcsinálják, csak legyen aki kifizeti :)
Gratula az autóhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!