Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez mire jó? Nem félnek?

Ez mire jó? Nem félnek?

Figyelt kérdés
Tegnap jöttünk haza, mikor arra lettünk figyelmesek hogy előttünk pirosan villog a jelzőlámpa, mire még kb 4 autó simán átment aztán leereszkedett a sorompó,majd jött is a vonat kb fél perc múlva. Ilyenkor mi játszódik le az emberek fejében, vagy csak azért tulajdonitok ennek az egésznek jelentőséget mert nekem nincs jogsim?
2023. jún. 18. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Idióták. Manapság az utakon nagyon sok az ilyen. Rohannak a vesztükbe, de sokszor másokat is magukkal rántanak. Kár, hogy nem volt ott egy rendőr, ez 4 jogsi lett volna.
2023. jún. 18. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Az idén elképesztően sok a baleset. A minap a buszvezető ment át velünk a tilos jelzés ellenére.
2023. jún. 18. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell megvárniuk azt a pár percet.

És bizonyára jártak már úgy is, hogy zárva maradt a sorompó és vagy 20 percet állhattak ott.

Az van a fejükben, hogy a sorompó lezáródása előtt csak nem ér oda a vonat, ez általában igaz is.

2023. jún. 18. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Hát én sem mennék át piroson, ha nem muszáj. Vasúti átjáróhoz úgyis lassabban kellene közelíteni, simán meg lehet állni, ha piros a lámpa.
2023. jún. 18. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
#2, szintén ezt akartam írni. Csak nem te is az egyetemi üzemlátogatáson voltál? :) Simán átvitt bennünket a buszsofőr a totál piroson. :O
2023. jún. 18. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!