Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kormányszervò beszerelès után...

Kormányszervò beszerelès után kell valamit papírozni?

Figyelt kérdés

Forgalmiban tudom, hogy nincs benne, hogy szervòs-e az autó, de kell valamit papírozni, vagy újra műszakira vinni, vagy ilyesmi? Kollégám azt mondta kell, és csak hivatalos szerviz végezheti ezt az átalakítást. Nekem lenne akivel megcsináltatnám, de az nem hivatalos szerviz/ő is szerelő/. Az autóban van hely a szervònak. Bontòbòl rövid időn belül be is tudnék szerezni hozzá minden alkatrészt, csak szeretném tudni, hogy van-e valami papír része is dolognak, nehogy műszakin baj legyen a jövőben.

Főleg olyanok kommentje érdekel aki csinált már ilyet, vagy esetleg szerelő. Én nem csináltam még ilyet, csak kisebb dolgokat cseréltem már, de azokhoz nyilván nem kellett semmi. Ez meg azért csak ,,átalakítás".

2023. jún. 17. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:

A biztonsági berendezést ne alakítsd át, főleg meg hogy nem is értesz hozzá.

Ha egy kipufogóért meg süllyesztésért leveszik a rendszámot, akkor ezért is.

2023. jún. 18. 06:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát, nem is én akarom megcsinálni, hanem egy szerelő, aki szakma szerint is szerelő, nem pedig egy kòkler. Nyilván ilyen nagy munkába nem fogok belefogni egyedül, meg videók alapján. Csak még nem beszéltem a szerelővel erről.

A kipufogó más tészta, az szemmel láthatò, füllel hallható, ès tuningnak számít! A szervò nem tuning. A rendőr viszont fejből erősen kétlem, hogy tudja, hogy ennek az autónak gyárilag szervòsnak kéne lennie, vagy nem. Vagy te csináltál már ilyet? Mert leírásod alapján nem.

Írtam, olyan véleménye érdekel, aki vagy végzett/végeztetett már ilyen átalakítást, vagy hivatalosan is autòszerelő! A ,,szerintem" nem érdekel!

2023. jún. 18. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!