Melyiket választanátok?
Renault megane 1.5 dci 2008
Vagy
Wolksvagen golf 4. Ebből dízel, de nincs konkrét autó, lehet választani melyik teljesítmény
Egyáltalan nem előre lépni akarok, csak az az álmom.
Na én pl hondát, toyotát, mazdát, lexust meg skodálatost nem vennek semmi pénzér.
A megane adott... diesel...
Ford sem tetszik.
Audi, vw, seat. Kb ezek.
Nem minden áron akarom lecserélni.
#7: Hallgass a férjedre. Egy váltó nem hal meg egyik napról a másikra, ahogy a kettőstemegű miatt sem maradsz az út szélén. Jó hogy nem egy defekt után tömör kerekeket nem raknál az autóra.
Ha meg ez túltolt biztonsági para van, akkor nem 20 éves porladó autókat kell megint csak cserélgetni, hanem összerakni a pénzt egy 3-4 milliós lényegesen biztonságosabb autóra. (Nem azért lesz baleseted, mert egy lerobbant autóval várakozol az út szélén. (amiről egyébként évek óta kampányolnak a közútnál és meg is tanították, hogyan csináld, hogy még véletlenül se legyen bajod belőle. Nem az autóban ücsörögni, hanem távolabb a padkán várakozni, elakadásjelző háromszög, vészvillogó stb stb.)
Bónusz: Az megvan, hogy a Skoda pont annyira VW, mint a Seat? Ha már "skodálatosozol"
Egyrészt... aláirom, hogy a vw-nek is lehet baja. Nem állítottam, hogy nem. Csak 1x csalódtam az enyémben, rettegek hogy előfordul még1x. Anyáék autojában is lett kettőstömegű cserélve, raadádul gyári, nem utángyártott. Fél évig bírta.
Skoda meg nem azért nem tetszik, mert nem vw csoport, tisztaban vagyok vele. Hanem mert szimplán nem tetszik. Egyik típus sem.
És mint írtam, nem akarom minden áron eladni a renaultom. Csak felmerült, hogy én lecserélném, férjem meg nem.
"rettegek hogy előfordul még1x. "
Vegyél új autót, és cseréld az első kiégett izzónál. De még jobb lenne, ha nem vezetnél. A közlekedési eseményekre is így ráparázol? Kell egy nagyobbat fékezni egy figyelmetlen gyalogos miatt, akkor onnantól mindenkitől rettegsz aki gyalog a látóteredbe kerül?
Köszi, rutinos vezető vagyok..
Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal....
Hogy attól félek, elromlik az autó, vagy hogy elém lép egy gyalogos (ami kb minden nap megtörténik).
Mert marhára nem ugyan az a kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!