Melyiket választanátok?
Renault megane 1.5 dci 2008
Vagy
Wolksvagen golf 4. Ebből dízel, de nincs konkrét autó, lehet választani melyik teljesítmény
Golf, nem is kérdés, de csakis Volkswagen, nem Wolksvagen.
Ha kevés a lóvé, akkor adagolós TDI-t 110 lóerővel, ha kicsit több, akkor fiatalabb PD-t, 116 vagy 131 lóerővel, attól függ milyet találnék jó állapotban
Basszus elírtam, nem figyeltem.. 🤣
Most a meganom van. Jó, jó, de nem az a "szerelemautó". .
Szivesebben vennék egy 4es golfot.
A renaultot kb 1 misiér el tudnám adni, annak az árát fordítanám a golfra
Férjem autószerelő. Volkswagen párti
Ennek ellenére kb hallani sem akar a cseréről 🤦♀️
A férjednek van igaza.
Mondom ezt VW pártiként.
20 vées használtat lecserélni egy másik 20 éves használtra anyagilag nem éri meg. A Megane ott van, ismert az előélete, az állapota költött rá. Ha veszel 1 M-ért egy Golf-ot, arra is rámegy 2-300k kezdeti költségekkel pluszban és még mindig egy ismeretlen előéletű autód van, aminél bármire lehet számítani. Ráadásul melyik generációs az a Megane? Előző generáció vége, amit azért nem akarnak megvenni, vagy következő eleje, amit meg azért?
Vevőm lenne a meganra az biztos, azon nem aggódok.
Férjem amúgy ugyan ezekkel érvelt, hogy a mostaninak tudjuk a bajait,hibáit. Korához, típusához képest tényleg patika állapotú.
2éve meghalt benn a váltó, kettőstömegű. Cserélve lett, potom 250ezerért . Hibatlan most így. De én mégis félek benne, hogy ez megismétlődik.
2gyerekkel a hátam mögött, egy kamionoktól hemzsegő úton járunk. Ha ne adj isten pont ott adja fel újra, mit csinálok?
Nekem ez a legnagyobb bajom vele, ami miatt passzolnám.
Na meg mert álmom a golf.
Viszont a rönoámra egy panaszom nem lehet,4.7fogyasztással, kombi, így hely van még táncolni is benne, nincs benn 200ezer km. Én vagyok a 2.tulaja.
Ez tényleg nonszensz,egy öregebb és nem is jobb autóra akarnád cserélni azt amit már ismertek és jó állapotban van.Nem tudom mit esznek a magyarok ennyire a nígyes Golfon,a Meganehoz képest szebbnek nem szebb,nem kényelmesebb valószínűleg,talán minimálisan sportosabb de akkor is egy alap hatchback.
Egy 20 éves csilliárdot futott TDI-re biztosan kell költened még,abban is simán elromolhat a váltó és a kettőstömegű.1 millióért nem fogsz patikát kapni,nem látom hol lenne az előrelépés ebben a váltásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!