Hogy kell tesztelni, hogy biztosan nem maradt levegő a fékrendszerben?
Figyelt kérdés
Cseréltem fékfolyadékot az autómon, hogy kell tesztelni, hogy az összes levegő kijött-e?2023. jún. 15. 00:33
21/28 anonim válasza:
Jézusom... Nagy szaki 😂
Próbáltál vele satufekezni???
22/28 A kérdező kommentje:
#21 Igen, sokszor és jó erős. Vagy mit kell figyelni olyankor?
2023. jún. 16. 11:10
23/28 anonim válasza:
Ha levegős lenne akkor nem lenne erős.
Ki kell próbálni aszfalton és murván is.
Ha mindenhol jól fog és az abs is jól dolgozik akkor nem levegős.
De tényleg jó nagyot fékezz, nem baj ha eldurran a fékcső 😀
Inkább most mint élesben.
24/28 A kérdező kommentje:
A fékerő jó, viszont álló helyzetben, járó motornál első pár nyomásnál kemény a pedál és utána pár nyomásra pedig puhul egy kicsit. Nem megy be teljesen utána sem, de ez nekem kicsit furcsa. Ez minek a hibáját jelezheti? Hiba egyáltalán?
2023. jún. 16. 13:48
25/28 krwkco válasza:
"első pár nyomásnál kemény a pedál és utána pár nyomásra pedig puhul egy kicsit."
Ennek nem így kellene lenni. De csak atlálgatni tudnék, hogy miért van így.
Azt írtad, hogy sokszor légtelenítetted. Gondolom átlátszó csővel. Láttál közben levegőbuborékot kijönni?
26/28 A kérdező kommentje:
#25 Már nem jön több buborék. A légtelenítő csavaroknál fixen nincs több levegő.
2023. jún. 16. 18:03
27/28 A kérdező kommentje:
Szerelő haveromat megkérdeztem, szerinte normális, ha járó motornál álló helyzetben nyomkodásnál egyre kicsit lejjebb megy a pedál, elengedi a nyomást. A másik szerelő szerint pedig nem normális. Na most melyik az igaz?
2023. jún. 16. 19:59
28/28 anonim válasza:
Azért az szép lenne ha járó motornál felkeményedne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!