Érdemes lerakni az a2 jogsit vagy várjak még 4 évet az A korlátlanig?
Figyelt kérdés
Am jogsim van van egy enduro motorom nem az hogy ráuntam mert szeretem meg minden csak édesapámnak van egy 150-es mz etz motorja és hát szeretnék vele menni. A pénz meg van nem azért kérdezem mert nincs, csak hogy ti hogy cselekednétek?2023. jún. 11. 17:55
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez csak rajtad múlik, hogy mennyire égeti a zsebedet a pénz, és a motorozás. Ha most megcsinálod, akkor motorozhatsz, de 4 év múlva ha szeretnéd a korlátlant, akkor full kezdheted előről, mivel az újbóli kereszvizsgát csak 2 éven belüli A2-es jogsival úszod meg, igaz kapsz némi órakedvezmény, de én idán vizsgáztam, és azt láttam, hogy aki csak különbözetit csinál, és aktívan motorozott, annak se volt elég a rutinóraszám, szóval itt se biztos. hogy lehet spórolni. Meg az is biztos, hogy addigra emelkednek az árak.
Szóval tényleg csak azon múlik minden, hogy mennyire akarsz motorozni most.
3/5 anonim válasza:
Érdemes. 2 éves A2-vel 20 éves kortól tehetsz A korlátlant. Tehát 2-3 év múlva meglehet a korlátlan.
4/5 anonim válasza:
Érdemes. 4 év sok idő, ráadásul nem tudhatod, hogy akkor milyen összeget fog felemészteni a dolog és hogy lesz-e rá fedezet. Ha most van lehetőség A2-re, akkor érdemes továbbhaladni a lépcsőn. :)
5/5 anonim válasza:
Uccu neki. Nem is a jogsi a drága, hanem a megfelelő öltözet és a vezetéstechnikai tréningek, azok mellé a különbözeti A már olcsó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!