Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes lerakni az a2 jogsit...

Érdemes lerakni az a2 jogsit vagy várjak még 4 évet az A korlátlanig?

Figyelt kérdés
Am jogsim van van egy enduro motorom nem az hogy ráuntam mert szeretem meg minden csak édesapámnak van egy 150-es mz etz motorja és hát szeretnék vele menni. A pénz meg van nem azért kérdezem mert nincs, csak hogy ti hogy cselekednétek?

2023. jún. 11. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen érdemes
2023. jún. 11. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ez csak rajtad múlik, hogy mennyire égeti a zsebedet a pénz, és a motorozás. Ha most megcsinálod, akkor motorozhatsz, de 4 év múlva ha szeretnéd a korlátlant, akkor full kezdheted előről, mivel az újbóli kereszvizsgát csak 2 éven belüli A2-es jogsival úszod meg, igaz kapsz némi órakedvezmény, de én idán vizsgáztam, és azt láttam, hogy aki csak különbözetit csinál, és aktívan motorozott, annak se volt elég a rutinóraszám, szóval itt se biztos. hogy lehet spórolni. Meg az is biztos, hogy addigra emelkednek az árak.

Szóval tényleg csak azon múlik minden, hogy mennyire akarsz motorozni most.

2023. jún. 11. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Érdemes. 2 éves A2-vel 20 éves kortól tehetsz A korlátlant. Tehát 2-3 év múlva meglehet a korlátlan.
2023. jún. 11. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Érdemes. 4 év sok idő, ráadásul nem tudhatod, hogy akkor milyen összeget fog felemészteni a dolog és hogy lesz-e rá fedezet. Ha most van lehetőség A2-re, akkor érdemes továbbhaladni a lépcsőn. :)
2023. jún. 11. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Uccu neki. Nem is a jogsi a drága, hanem a megfelelő öltözet és a vezetéstechnikai tréningek, azok mellé a különbözeti A már olcsó lesz.
2023. jún. 12. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!