Most végzek majd az AM jogsival 165 centi vagyok milyen motort ajánlotok amiről le ér a lábam?
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 13:58
11/12 anonim válasza:
#10 És ezért mondtam a legelső válaszomban, hogy olyan motort keressen, amihez elérhetőek ezek. És ha elolvasod, mit írtam, pont nem írtam olyat, hogy át kéne dobni a lábad az ülésen. Sőt, az egy nagyon helytelen és külvilágra nézve sem biztonságos módszer. Ha elolvasod még egyszer, csak fel kell tudni térdelni az ülésre, onnan meg egy folyékon mozdulattal a hátsó fékre érkezni. Aki már a felülést is bénán csinálja, menjen el egy tréningre.
12/12 anonim válasza:
Nekem egy ötvenes Aprilia rs4 van. Három éves. Igaz hogy fél évig farháton voltam de így is tök jó áron jutottam hozzá olaszból. Most jöttem haza vele tegnap, szuper volt az út is, imádom az olaszokat. Teljesen jó, megy max. 105-öt és kényelmes, egyben van a moci, nem olyan mint egy ócska keletnémet simson amivel jártam. A hétvégén kicserélem az olajat, fékfolyadékot, szűrőt, átnézem a betéteket és kötök rá biztit. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!