Most végzek majd az AM jogsival 165 centi vagyok milyen motort ajánlotok amiről le ér a lábam?
Nem az számít, hogy milyen magas vagy, hanem milyen hosszú a lábad. Ez alkatfüggő.
#3 A múltkor erről beszéltünk, és akkor se tudtad megmondani, hogy mekkora a (volt??)motorod ülésmagassága. Nekem 171 centivel az Aprilia SX50 is lábújjhegyes.
Kérdező! A suli motorjai alapján csak van fogalmad, hogy neked milyen motor is passzolna a magasságodhoz. Az enduró, supermoto kategória szerintem nem.
#7 Igen, csak arra a motorra fel is kell ám szállni, és ez azért egy olyan motorra amiről nem ér le mindkét lábad nem olyan egyszerű. Nekem is kellett egy kicsit nyújtani, mert eleinte nem volt egyszerű.
De van mikor vészhelyzetben gyorsan le kell tenni a lábad, na ott lehet kapálózni.
Meg minnél nagyobb a dőlésszög, vagy ülsz féloldalasan a motoron annál kényelmetlenebb állni a lámpánál, és ha véletlenül a motor megdől, akkor nem biztos, hogy megfogod. Különösen igaz ha van utasod is (tudom 50-esen nem lehet), de nekem ott a 650-es , ami ugyan alacsonyabb üléspozícióval rendelkezik, de szélesebb is. csak egy oldalra tudok letalpalni, de ha az utasom közben mocorogna, és megdől a másik oldalra, akkor mire lábat váltanék, már átesünk azon a dőlési ponton, hogy a 230 kilós motort nem fogom meg.
Szóval igenis nemárt ha leért az ember mindkét lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!