Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 4es Golfból 1,6 benzin vagy...

4es Golfból 1,6 benzin vagy dízelt vennétek?

Figyelt kérdés
Valamiért a dízeleket istenítik nagyon.Viszont ültem egybe többször,az nekem kicsit zajos volt a benzineshez képest.Viszont 1,5-2 literrel kevesebbet fogyaszt a dízel és most olcsóbb is.Csak a szervízköltségektől félek. A benzines egyszerűbb technika.Évi 10-15e km-et mennék.
2023. jún. 10. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Örök kérdés. Rövid táv, város --- benzines, hosszú táv, sok út --- dízel. Nem 1-2 liter a differencia, dízel megvan 4-5L-rel, egy benzines símán bekap 10L-t ha erőlteted. Egy benzinesnél jó kell legyen a gyújtás, a benzinellátás, egy félrehúzó gyertyakábel könnyedén ad 1L + fogyasztást és észre sem veszed. Ha egy dízel reggel elindul, az megy egész nap, vontathatsz vele, terhelheted, hegyrefel, annak elég az 5L ilyen kicsi kasztnival. S most az fog következni, hogy összecsapnak a vallásos benzin és dízel hívők. A dízel traktorba való, büdös, füstöl, stb.... Viszont nyomatékosabb, könnyebb vezetni emiatt, s alapból a dízel technika tartósabb, 200.000 km egy benzimmotor végét is jelentheti, dízelnél az félidő.
2023. jún. 10. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
dízelt de csak oksítva , 4 golf úgy jó ha kormol
2023. jún. 10. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Én az egyszerűbb technikát választanám mindig. Otthon megjavítok mindent amihez nem kell speckó szerszám.
2023. jún. 10. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!