Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus C-max, Citroen...

Ford Focus C-max, Citroen Xsara Picasso, Skoda Octavia. Ki melyiket választaná? A dilemma okáról lentebb.

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok. Dízelt szeretnék a büdzsé sajnos nem túl óriási, tudim ezek az autók régiek de a mostanitól még ezek is újabbak jó pár évvel..(és legalább nem rohadtak). A három kiszemelt egy Xsara Picasso, egy C-max (mindkettő 1.6hdi(tdci) 90le és mindkettő 2007 körüli), és egy octavia 2001-ből 1.9TDI (90le) motorral. Alapvetően egyik motorban sincs se kettőstömegű se részecskeszűrő, tök jókat hallani/olvasni mindháromról, ez alapján nem is döntenék hiszen szerintem mindhárom jó választás lenne. Egy gyerekkel vagyunk, de időnként nem bánnánk ha a gyerekülés mellé beférne akár 2 felnőtt is, és bár az octavia tágas, a másik kettő az osztott üléseivel kihasználhatóbbnak tűnik. Alapvetően az octavia mellett szól nekem a külső (ez csak kicsit és csak mert kombi) mellette szól talán a rozsdavédelme, az olcsóbb alkatrészek, az egyszerűbb elekteonika stb, a másik kettő mellett talán az évjárat, a jobb (nem nagyobb hanem jobb!) térkínálat, esetleg a kényelem...

Nyilván nem azt várom, hogy döntsön valaki helyettem, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.(persze az sem baj ha hozzáértők)

2023. jún. 9. 20:25
A kérdező szavazást indított:
Octavia 1.9tdi 90le 2001
Xsara picasso 1.6hdi 90le 2007
Focus C-max 1.6tdci 90le 2007
8 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!