Le szeretném alváz védőzni a landroverem alját. Fekete festékkel van le fújva (vagy az alváz védő?) Adnék neki még egy réteget. Ecsettel is fel hordható ?
Nem rég vettem .
Első autóm
Alján minden is elég jól hozzá férhető.
Szerezzek egy kopresszort vagy ecsettel is meg oldható?
Rozsdamaró már a múlté az alvázvédelemnél.
Ha van felületi rozsda azt rozsda átalakítóval kell lekenni.
Alvázvédőt jobb ecsettel szerintem. Lassabb de nem fújsz össze mindent amit nem kellene, hogy alvázvédő borítson.
#3 a Ro55 az rozsdaOLDÓ. passzivál is, de inkább old.. lassan, nagyon lassan. hetekig ecseteléssel drótkorongozással segít fémig pucolni a rozsdát, türelemjáték.
De ha a csávó az alvázvédőre ráken még egy alvázvédőt, akkor szépen megágyazott a pusztulásnak van pár éve keresni egy JÓ lakatosműhelyt, meg hozzá egymillát a renoválásra :D :D :D
#6 olyan csodaszer nincs amit rákensz a levelesrozsdára és fémmé válik..
Én kb úgy pucolom hogy flexre fel a drótkorong.. felváltva a Ro55-tel. a végén ha marad pár hét után valami oxid, na arra megyek rá a brunox epoxyval, ami elvilleg átalakító, passziváló alapozó..
Utóbbi sajna nem olcsó, de egész jó cucc. a legolcsóbb forrásból is kb 12 ezer egy liter.
A roszdaátalakító kémiai úton átalakítja a rozsdát!!!! Rohadt jó cucc!
Persze nem az átrohadt lemezre kell kenni hanem kezdődő rozsdára vékony lemezen vagy futómű elemen miután lecsizoltad a pergő rozsdát.
1 napot vársz, megszárad és mehet rá a festék.
Én Korantot használok.
Amikor átvettem az öreg mercit akkor volt 8db tiszta rozsda acélfelnim.
Lecsiszoltam kb. kézzel csiszolópapírral, rá a korant majd rá a hammerite.
Évek óta semmi baja. Annyi, hogy közelről rücskös a felülete mert nem csiszoltam simára de totál felesleges is lett volna hiszen még rájön a fogyasztáscsökkentő teli dísztárcsa ami amúgy is eltakarja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!