2 éve volt olajcsere, 8000 km-t mentem, nagyon sürgős lecserélnem?
Az autó egy 2005-ös gömbölyű Swift,1.3 benzinmotor, Eneos 5w40 olaj ment bele 2 éve, és mentem vele 8000km-t. Le fogom cserélni lassan mindenképp, viszont ha nem most azonnal hanem pár hónapot várok,és használom még így akkor nem tesz jót a motornak, mivel már 2 éves az olaj?
Szóval mennyire sürgős, cseréljem le azonnal, vagy pár hónapot még simán eljárhatok ezzel?
Na tessék plusz egy érv, hogy miért nem vettem használt autót....
Lehet szépíteni, hogy garásban tartott, meg alig használt szinte új, de az átlag magyarnak a legalapvetőbb dolgokra sincs pénze (nem és nem kell magyarázni).
Csak majd ha eladasra kerul a sor, akkor legyel korrekt es ird bele ezt is. (Ugyse fogod mert vérbeli magyar vagy)
De hogy nyugtassam a lelked is, muternak a 2006-os ignise 35.000 lm-t ment el olajcsere nelkul,.mert ugyanugy a majomra volt penze de a bananra nem... termeszetesen azota belement 150.000 km es koszoni jol van az auto.
Sok a lúzer itt!!!
Csak a 10. írja jól, a többi menjen a reklám után.
#12: en is belefutottam olyan garazsban tartott "bácsiautóba", amivel dicsekedett a tulaj, hogy ennek semmi baja, nem kell ra költeni.
Igaz a próbakörön kiderült, hogy ezt csak ő gondolta így, motor gatya, vastag kék füsttel, kuplung gatya, fék csak bal oldalon fogott elöl, kézifék egyáltalán nem.
És ilyenek járnak az utakon, és ez a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!