Hogyan kerülitek el hogy bezárjátok a kulcsotokat a kocsiba?
Figyelt kérdés
Elkezdtem futárkodni pár hete. Nagyon pörög. Jól lehet vele keresni.
Bérelt autó szóval pótkulcsom nemigen lehet. Nem jó a csomagtartó ajtó. Lecsapódott, a kulcs meg minden cuccom bent maradt. Nekem most először fordul elő életemben. Hatalmas mák hogy a telóm nálam van. Ha a lakásomba bejutni nem is, de youtubeozni meg gyk-zni tudok. 🙃
Most jön egy ismerős, hoz drótokat. Megpróbáljuk előre tolni a kallantyút a 25 éves Suzukiban. Persze a tulaj engedélyével. Veletek volt már ilyen?
Most azon parázom mit tehetek hogy többet ez ne forduljon elő.
Mi lenne ha a telóm is bent lenne. Tarhálhatnék telót az utcán. Meg mi van ha épp akkor történik mikor nagyon szar helyen állok.
2023. jún. 2. 19:42
11/11 anonim válasza:
Nekem központizáras, a kulcson van a távirányító, így ha bent marad a kulcs, akkor az ajtó sincs bezárva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!