Hogyan kerülitek el hogy bezárjátok a kulcsotokat a kocsiba?
Elkezdtem futárkodni pár hete. Nagyon pörög. Jól lehet vele keresni.
Bérelt autó szóval pótkulcsom nemigen lehet. Nem jó a csomagtartó ajtó. Lecsapódott, a kulcs meg minden cuccom bent maradt. Nekem most először fordul elő életemben. Hatalmas mák hogy a telóm nálam van. Ha a lakásomba bejutni nem is, de youtubeozni meg gyk-zni tudok. 🙃
Most jön egy ismerős, hoz drótokat. Megpróbáljuk előre tolni a kallantyút a 25 éves Suzukiban. Persze a tulaj engedélyével. Veletek volt már ilyen?
Most azon parázom mit tehetek hogy többet ez ne forduljon elő.
Mi lenne ha a telóm is bent lenne. Tarhálhatnék telót az utcán. Meg mi van ha épp akkor történik mikor nagyon szar helyen állok.
Központizáras , de nincs távirányító így kulccsal zárom, az első ajtókat meg le se lehet nyomni nyitott ajtónál, így véletlenül bezárni se lehetne a kulcsot, csak a hátsó ajtót kinyitva.
Egy dolog tudna megszivatni, ha akkucserénél marad benn a kulcs, bár ez a kocsim akkor se zárt le, de anno a Fordom igen. Központi meg a csomgatartót is nyitja, tehát hiába csukom le, attól még nem lesz zárva.
A kulcsot ha kiveszem a gyujtáskapcsoloból azonnal zsebre rakom.
mondjuk jártam már úgy, hogy a csomagtartóba felig bemászva pakoláskor kiesett a kulcs, és pont úgy beszoptam mint te
Ha esetleg nem válik be, mert egy motorleállítás nélküli kiszállásnál eltéped a madzagot ...
Én a kulcsot mindig ugyanabba a zsebbe teszem. És ha becsapva zárom az ajtót vagy a csomagtartót, akkor előtte megérintem a zsebemet, hogy ott van-e a kulcs. Meg lehet szokni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!