Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kerülitek el hogy...

Hogyan kerülitek el hogy bezárjátok a kulcsotokat a kocsiba?

Figyelt kérdés

Elkezdtem futárkodni pár hete. Nagyon pörög. Jól lehet vele keresni.

Bérelt autó szóval pótkulcsom nemigen lehet. Nem jó a csomagtartó ajtó. Lecsapódott, a kulcs meg minden cuccom bent maradt. Nekem most először fordul elő életemben. Hatalmas mák hogy a telóm nálam van. Ha a lakásomba bejutni nem is, de youtubeozni meg gyk-zni tudok. 🙃

Most jön egy ismerős, hoz drótokat. Megpróbáljuk előre tolni a kallantyút a 25 éves Suzukiban. Persze a tulaj engedélyével. Veletek volt már ilyen?

Most azon parázom mit tehetek hogy többet ez ne forduljon elő.

Mi lenne ha a telóm is bent lenne. Tarhálhatnék telót az utcán. Meg mi van ha épp akkor történik mikor nagyon szar helyen állok.

2023. jún. 2. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, ha én nem vagyok a kocsiban a kulcs se.
2023. jún. 2. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Én kulccsal nyitom-zárom mindig emiatt. Ha pedig bowdenes, akkor nyisd csak azzal. Ha csak kulcsos, akkor hagyd a zárban a kulcsot amíg le nem csukod az ajtót.
2023. jún. 2. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Központizáras , de nincs távirányító így kulccsal zárom, az első ajtókat meg le se lehet nyomni nyitott ajtónál, így véletlenül bezárni se lehetne a kulcsot, csak a hátsó ajtót kinyitva.

Egy dolog tudna megszivatni, ha akkucserénél marad benn a kulcs, bár ez a kocsim akkor se zárt le, de anno a Fordom igen. Központi meg a csomgatartót is nyitja, tehát hiába csukom le, attól még nem lesz zárva.

2023. jún. 2. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nyakpántos kulcstartót használok, leállítom, kulcsot a nyakamba akasztom és kiszállok.
2023. jún. 2. 21:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsot ha kiveszem a gyujtáskapcsoloból azonnal zsebre rakom.

mondjuk jártam már úgy, hogy a csomagtartóba felig bemászva pakoláskor kiesett a kulcs, és pont úgy beszoptam mint te

2023. jún. 2. 21:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A nyakpánt megihletett. A nadrágomhoz fogom kötözni a kulcsot. Vannak ilyen csévélős övre akasztható cuccok. Ha nincs egy madzag is megteszi. A lényeg hogy akkor se történjen ilyen ha már retardálok a nagy pörgéstől. Még a nyakpántnál is hülyebiztosabb. Szószerint magamhoz kötözöm. :-D
2023. jún. 2. 22:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Kaptok majd a szabadalomból. Pár és és mindenki a gatyájához kötözött kulccsal fog vezetni. Tred lesz
2023. jún. 2. 22:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen kapkodós, hirtelen vagyok és azt könnyen beletörném 🙃
2023. jún. 3. 00:29
 9/11 krwkco ***** válasza:
100%

Ha esetleg nem válik be, mert egy motorleállítás nélküli kiszállásnál eltéped a madzagot ...

Én a kulcsot mindig ugyanabba a zsebbe teszem. És ha becsapva zárom az ajtót vagy a csomagtartót, akkor előtte megérintem a zsebemet, hogy ott van-e a kulcs. Meg lehet szokni.

2023. jún. 3. 02:59
 10/11 anonim ***** válasza:
a rugós kihúzó azért nem lesz jó, mert állandoan feszíti majd a kulcsot, és tönkremegy a gyujtáskapcsoló meg lehet hogy a kormányzasban is zavar
2023. jún. 3. 05:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!