Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért folyhatott ki a hűtővíz...

Miért folyhatott ki a hűtővíz amikor megálltam?

Figyelt kérdés
Megálltam az autóval kb 10kmt mentem és kifolyt az osszes hutoviz miután leállt az auto. Mi lehet az oka? Peugeot 207 1.4 benzin
2023. jún. 2. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lyukas lehet valamelyik cső vagy lecsúszott.
2023. jún. 2. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Mi, mi. Valahol lyukas a rendszer, mi más? Ennél többet meg nyilvánvalóan nem tudunk mondani.
2023. jún. 2. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan, ilyet megkell kérdezni???
2023. jún. 2. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó: Komolyan kötekedni kell?? Ez az oldal arról szól, hogy kérdést tegyen fel az ember!

A kérdezőnek: Lyukas vagy a cső, vagy a blokk repedt meg. Tehát mindenképpen nézesd meg egy szerelővel!

2023. jún. 6. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

4. Mit okoskodsz???

Magától is rájöhetne hogy kilyukadt, szétcsúszott valami vagy a blokk repedt.

Na és ezzel előrébb van .?

Persze gondolom te se érted ezt

2023. jún. 6. 09:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Ne bszakodjatok mar. No vagyok es szeretnek nem teljesen sügér lenni ha hozzam szol a szerelo. Koszi az ertelmes valaszokat!
2023. jún. 6. 13:58
 7/8 krwkco ***** válasza:

Azt tudod, hogy hűtővíz nélkül nem szabad az autóval a szerelőhöz menni? Besülhet a motor.

A szerelőnek csak azt kell elmondanod, ami történt: Menet közben jelzett-e magas hőmérsékletet a műszer? Volt-e valami szag? Meddig volt a hűtővíz, amikor észrevetted a hiányát. Biztos, hogy csak a megálláskor folyt el vagy csak akkor vetted észre? Csak az autó alatt volt folyadékfolt vagy a kiegyenlítőtartály tetején is?

Kb. ennyit.

2023. jún. 6. 14:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, elszallitattam a kocsit. Koszonom :)
2023. jún. 7. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!