Átéghetett a hengerfej tömítés vagy levegős a hűtőrendszerem?
Néha nehezen indul a Puntom, 1.2 16 szelepes, van mikor gyengén indul de elindul, meg van amikor 4-5x-re indul de előfordult már olyan is, hogy ennél többször is kellett indítózni mire elindult.
Volt rá példa olyan is, hogy sokadik indítózás után kinyomta a hűtővizemet, most arra gondolok, hogy átéghetett a hengerfejtömítésem vagy nagyon el van dugulva a hűtőrendszerem..?!
Az autó mikor elindul, pár mp.-ig szar az alapjárat, dadog a motor, erő sincs benne elindulni nem tudok vele, aztán utána szépen kisimul az alapjárat, minden a régi, és lám megy az autó.
Volt rá példa, hogy 10 perc szünet után kicsit nehezen indult de elindult, de olyan is volt, hogy 1 óra múlva is szépen indult.. de általában szarul szokott indulni..
Fojtószelepet kitakarítottam, termosztátot cseréltem, bár csöpög a víz onnan egy picit, megnézte a szerelő is de ugyanúgy csöpög, de nem olyan durván, trafó elvileg jó szikra van, az egy gyertyákat nem néztem még meg, arra majd szerdán kerül sorra.
Üzemanyag szivattyút szintén cseréltem…
Honnan tudhatom, hogy elég csak a tömítést cserélni?
Ha hengerfejes akkor mit fogok látni motorszétszedésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!