Mit csináljak ezzel az autósiskolával?

"A vizsgákon vadidegen utakra kevernek engem ahol egyik órán se jártam,"
Mert ilyen helyen hogy kellene vezetni szerinted?
Pont egyenesen, szabályosan és ha van elsőbbség adás tábla akkor eleget tenni neki és kész.

"Csalnak az óraszámmal, 70+ órát vettem és 35 van beírva"
Ez a legtöbb helyen normális, fura, hogy az oktatód nem mondta el. Nekem az első 30 órát vezette fel rendesen a kartonra (hogy a kötelező meglegyen), de km-re sokkal többet írt be, mint amennyit mentünk, hogy az 580 is meglegyen papíron - ami ugyebár gyakorlatban esélytelen annyi idő alatt. Így papíron 30 óra után vizsgakész voltam, így nem múlik ezen, mikor megyek vizsgázni, majd akkor, ha úgy érzem.
Hogy tudta ezt megtenni? Azt a sok km-t valaki más levezette, aki nem én, hiszen a kocsi órájával egyeznie kell. Vagyis valakinek nem írta be az órákat az "én kedvemért".
Most 50 körül járok, a könyvemben kevesebb van - mert nekem már papíron nem kell, így beírja másnak a km-eimet, hogy másnak se az 580-on múljon a vizsga.
Szóval ez így nem gáz. Akkor lenne gáz, ha annyira nem írná be őket, hogy vizsgára se tudnál elmenni emiatt.
Miken buktál meg?

" egyszerűen lusta volt beírni, semmi jelentősége nincs a kötelezően levezetett után"
Ezzel elcsaljak a statisztikakat. Ha majd a kovetkezo oktatmany vegignezi az iskolak statisztikait, latja, hogy B iskolanal atlagosan 50 ora utan vizsgaznak sikeresen, de itt 30 utan, levonja a kovetkeztetest, hogy ez a jobb.
Egy korrekt iskola jo oktatokkal nem kell ugyeskedjen a statisztikaikkal, mert volt tanitvanyok tovabbajanljak oket es ugyis lesz eleg diak.

7, Valóban csalnak a statisztikák, mindenhol... én pl. ilyen alapon választottam sulit (nem volt ismerősi ajánlás), és pont ezt realizáltam, hogy semmi értelme nem volt, sőt. Az oktatómnál 70-80 óra az átlag, az itteni vizsgabiztosok nemigen lefizethetők.
Ennek ellenére jó a suli, jó az oktatóm, de haragszom emiatt, félek, hogy hamarabb elfogy a rászánt pénzem, minthogy vizsgázni tudnék.
Viszont a statisztika mindenhol csal, nem csak egy-egy iskolában. Fizikailag képtelenség 30 óra alatt levezetni az 580 km-t, és ha reálisan írnák be, akkor soha a büdös életben nem vizsgázna le senki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!