Mennyit szánjak védőfelszerelésekre?
Saját példámból kiindulva, 200 ezer alatt alig lehet megúszni. Egy szövetkabát 50+ ezer, nadrág 30, közepes bukó 60, csizma 30-40 (de inkább több), kesztyű 20.
Persze lejebb veheted a költségeket, és nadrág helyett vehetsz csak térvédőt, meg valami túrabakancsot is elfogadnak, de szerintem érdemes megvenni egy kordura ruhát kivehető béléssel , mert ezen azért nem fúj át a szél, és ha lehül a levegő akkor sokat számít, zipzárakat kinyitva meg lehet szellősé tenni.
Bukóból érdemes olyant venni amiben van kommunikácó előkészítés, vagyis a hangszóróknak hely. Nem azért mert annyira kell, hanem mert megórülsz a városi vezetésnél a CB hülye füllhallgatójától, a bukó úgy belepéseli a füledbe. Nekem van, de még így is a vizsga napján reggel is vezettem, és utána 2 héttel is fájt a fülem. Volt egy csaj, neki még vérzett is a füle.
Köszi! Nem ezen fogom azt a pár tízezret kispórolni, de így már van viszonyítási alapom.
Jó ötlet amit írtál a kommunikációs előkészítéssel, bár annak akkor látom majd hasznát, amikor haverokkal megyek valahova és tudunk egymással beszélni bluetoothos eszközön, simán városi oktatás alatt az a pár alkalom annyira nem vészes azokkal a fülesekkel. Még 14 évesen megszereztem a segédmotoros jogsit, akkor egyáltalán nem zavart és nekem nem volt vele gondom.
Egy közép-felső kategóriás cuccra számolj egy laza 300 ezerrel szerintem.
Nekem:
-utolsó darabos évvégi kiárusitásban volt a kabát 15 ezer (amivel nagyon jól jártam, mert anno 60 körül volt az eredeti ára)
-sisak 80
-nadrág 45
-csizma 60
-kesztyű 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!