Toyota Corolla 1.4 (2007) autó 136000km futással jó választás lehet első autónak, munkába járás szempontjából, legfőképp autópályán használva?
Igen, megvolt a vásárlás, mivel első autó, és nagyon más autót se vezettem, a tanuló autó kivételével ami egy régebbi Ford focus Diesel volt így sok viszonyítási alapom nem volt.
A kevés idő alatt, amióta használom annyit vettem észre hogy a benzines autóval sokkal könnyebb le fulladni. És hogy lassúnak érzem az elindulása. Valószínűleg én csinálom rosszul. 8 éves vezettem utoljára. Voltam oktatónál is hogy kicsi gyakorolni mielőtt egyedül elkezdtem vezetni a saját autóm. Az oktató autója is egy Corolla, de az Diesel.
Ó ne aggódj, ertem miről beszelsz. Most valtottam dizelről benzinre 7 év és 250e km után. A dizel 110 ló 250Nm volt utóbbi 2000-res fordulatnal, a mostani egy corolla 132 le 160 Nm kb 4800-as fordulaton.
Meg kell szokni, hogy a benzinest pörgetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!