Mikor vegyek első autót?
Sziasztok, 17 éves fiu vagyok.
Már nagyon kicsi gyerekkorom óta vonz a vezetés. A jogosítvány kb 2hét múlva le fogom tenni (bízom benne hogy átmegyek a forgalmin)
A nyarat végig fogom dolgozni nyilván pénzkeresés céljából. Viszonylag már benne vagyok ebben az autós témában, és a BMW e46 os modellek nagyon is tetszenek. Tudom ez az az autó amit mindenki nagyon lenéz mert ,,köcsög bmws” de szerintem egy elég korrekt autó. Természetesen tudom a hibáit és azt is hogy nem szabad a legleharcoltabban megvenni. 11-es vagyok, jövőre végzős leszek utána egyetem van tervben pesten. Nem használnám minden nap a bmwt egy ilyen hétvégi autó lenne mert folyamatosan szeretném fejleszteni a vezetésemet. Valami segítség vagy vélemény, hogy pl ősszel jó ötlet lenne e egy ilyen autót venni?
Bármilyen gondolatot szívesen fogadok!!
Folyamatos jovedelem nelkul baromsag autot venni. Hogyan fogod fennatartani?
Kozepiskolasnak szerintem meg nem fontos az auto, de ha megis akkor inkabb valami egyszerubbet vegyel, pl Megane II, Astra G
Nekem egy volt osztálytársam vett BMW-t, mert miért ne. E90 320i, mert az ugy a jó.
Aztán rájött az elsö nagyobb szerviznél, hogy nem tudja fenttartani. Kardáncsukló lötyögött 250 ezernél, az olajfogyasztás megnött, orrán-száján folyt az olaj, a turbot felújitatta és még sorolhatnám mennyi hibája lett idövel. Szoval nem járt jól. Viszont szép állapotban volt a karroszéria, illetve a belseje.
Nem lebeszélni akarlak róla, mert amugy baromi jó autók, mind az E46, mind az E90, csak az az állapot, ami normális, nincsen agyon hajtva és szépen fel van extrázva, az annyiba kerül, hogy azt lassan a gyüjtök veszik meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!