Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valóban léteznek emberek,...

Valóban léteznek emberek, akik szerelmesek az autójukba?

Figyelt kérdés
És pl. a társuknál, barátaiknál fontosabbnak tartják, meg inkább kevesebbet esznek, spórolnak, de minőségi, márkás dolgokat vehessenek a kocsinak?
2023. máj. 26. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a ember szerelmes az autojaba

2023. jún. 21. 12:08
 12/14 A kérdező kommentje:
11: Ez tökjó. :D
2023. jún. 21. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Általában az az ember szereti az autóját,aki keményen megdolgozott azért,hogy a neki tetsző típust megvehesse.Értékeli,óvja,csinosítgatja,szereti.

Nem szeretném megbántani a céges autósokat,és a könnyen jött-könnyen megy típosokat,az ilyen emberek csak azt nézik,hogy legyek egy fokkal menőbb és ha már lefutott a típus,sz.rom le,majd valami csöves megveszi és veszek újabbat.Na most ez utóbbi nem az autót szereti,hanem a menőzést,meg a hierarchiát.

Nekem 11 évig volt egy Skoda Felicia pick up-om,sosem hagyott cserben,sok pénzt kerestem vele,és rengeteg munkát megoldott.Nagyobbra váltás miatt el kellett adnom,de patakokban folyt a könnyem,amikor elment vele az új tulaj.

Persze az idő megoldja,most már 2 éve a T4-esemet imádom. :)

2023. jún. 21. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Motoroknál viszont azt látom, hogy abba az irányba ment el a gyártás, hogy újonnan vegyél és 2 év múlva cseréld le, vagy vegyél 20 éveset, ami még rendes anyagból készült. Mondhatjuk, hogy nem jó a könnyen jött-könnyen ment hozzáállás, de a mai modern járművekkel ez a hozzáállás az egyén számára a leggazdaságosabb filozófia sajnos. De amúgy én is imádtam a '96-os Corollánkat, ami 2002-től 2018-ig volt meg, és én is meg a két testvérem is azon tanultunk meg közlekedni friss jogsival. Amikor valakinek jogsija lett, a következőig ő volt a családban mindenkinek a személyi sofőrje. Az még autó volt.
2023. jún. 21. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!