Manapság 2,5 millió forint sok egy autóért?
Figyelt kérdés
Szerintetek 2,5 millió Ft sok egy jó állapotú, 220ezer km-t futott, 10 éves 2000-es dízel kombiért? Az alany egy Citroen C5 lenne.2023. máj. 23. 11:38
1/18 anonim 

válasza:

Felmész egy hirdetésoldalra, és ha sok olyat találsz, ami olcsóbb, akkor sok. Amúgy meg a Citroen és a dízel nem egy jó párosítás.
2/18 anonim válasza:
Nem vagyok tisztába a Citroen-en piaccal, de viszont ennyi pénzért szerintem sokkal jobbat is találsz, ennél kevesebb km-el is. Csak egy példát mondok..én múltkor láttam 2.2-ért egy Honda Civic Type R-t 188 ezerrel..az köröket ver erre.
Azonnal megvettem volna ha lett volna rá cash.
3/18 anonim 

válasza:

Szerintem ez elég sok egy ilyen idős autóért, ami ráadásul nem is egy különlegesség.
4/18 A kérdező kommentje:
Légyszi linkeljetek olyanokat amik szerintetek jó vétel lenne. Fontos, hogy 2000 cm3 körüli dízel, kombi vagy sedan legyen.
2023. máj. 23. 12:13
5/18 veterán vas 

válasza:

Nem ismerem sem az ízlésedet, sem az igényeidet, tehát nem tudok dönteni helyetted.
Az biztos, hogy én nem venném meg.
6/18 nemaRendőrség 

válasza:

@2
Azért jelentősen más embereket érdekel egy type r civic mint egy kombi dízel.
Akinek a kérdező autója kell annak van rá cash, és utáni is marad annyi hogy tudja affordolni a pályamatricát.
Megnéztem hahu-n, amúgy reális ár, kicsit olcsó is, de ez ugye felszereltség, állapot kérdése.
Persze mindig lesznek 500kp tesók, de őket le kell szarni
8/18 anonim 

válasza:

Egy Citromért sok, igen. Normális autóra nem sok.
10/18 A kérdező kommentje:
Jaj tényleg én hülye elfelejtettem, hogy itthon csak a bmw, audi,vw meg skoda az autó, minden más egy sz@r...köszi, hogy szóltál.
2023. máj. 23. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!