Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért itélik el ennyire itt...

Miért itélik el ennyire itt magyarországon, ha valaki csak optikailag tuningol egy autót?

Figyelt kérdés
nagyon sok esetben mikor feljön a téma hogy valaki tuningolni akar egy autot, mindig vannak olyan hozzászólások, hogy van a normális tuning amikor a fék meg a motor erősítve van, meg van a hülyegyerek tuning amikor csak az a lényeg hogy jol nézzen ki. miért baj, ha egy utcai autó csak jól néz ki? elfogadnám, ha az lenne a válasz, hogy általában akik csak a kinézet miatt építík az autót azok parasztok meg feltűnési viszketegségesek, de az baj, hogy én ez pont fordítva látom. sokat vagyok autós közösségekben és azt vettem észre, hogy akik nem annyira adnak a motorbelsejére, azok sokkal normálisabbak szoktak lenni, mert nem az a cél, hogy a másikat legyőzzék, lenyomják, hanem csak hogy nyugodtan elvannak és élvezik az autózást. de akkor kérdem én, miért néznek ilyen rossz szemmel azokra, aki csak optikára mennek? leszögezem, hogy egyik oldalt sem fogom, mert mindkettőnek megvannak a saját szépségei, de nem értem miért marják ilyenek miatt a másikat
2023. máj. 23. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Miért törődsz mások véleményével? Neked tetszen és annyi.
2023. máj. 23. 08:39
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Az optikai tuningnak mi értelme van, ha te belül utazol? Így innentől tényleg csak feltünés. Én azt se értem ha valaki LED-re cseréli a rendszámtábla világítását. Minek? Miért jó, hogy jobban látja a rendőr?
2023. máj. 23. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem csak a tunerjóskákat nézik le.

Akinek már a műszakin is úgy kell átrugdosni a roncsát, de az éndzsölájzra meg a kályhacsőre volt pénz.

2023. máj. 23. 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy röhej.

Megy a nagy pimp my ride, aztán bent meg semmi.

Olyan ez mint a női smink.

2023. máj. 23. 09:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az optikai tuning sokszor a kerti törpe kategória. Ízléstelen. Egy gyárilag szép autón nincs mit hozzátenni, csak rontani tudod az összképet. Ami meg ronda, a pótlólag rászerelt dolgok csak még csúfabbá teszik, vagy nevetségessé. Gyenge autónál meg olyan mintha egy apró termetű, keszeg, sírós arca férfi Superman jelmezt húzna magára.
2023. máj. 23. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy az optikai tuning akkor ér valamit ha az autónak van menetteljesítménye is.
2023. máj. 23. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
ezeket a házakat miért ítélik el ízlésesek kívül és belül is [link]
2023. máj. 23. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy az optikai tuning olyan, mint nőknél a smink. Egymással versenyeznek. Egy férfit sem érdekel, hogy milyen színű a nő körme. Egymásnak csinálják. Optikai tuning esetében ugyanez van. Egymást akarják lenyűgözni. Kinek van drágább és menőbb kiegészítője. A csóró gyerek is gazdagnak akart látszani. Így született meg a Tuner Jóska. A menő vállalkozók gazdag kölykei röhögnek a csóró gyerekeken. Magyarul kívülről nézve nekem olyan kinek gazdagabb az apja verseny.
2023. máj. 23. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!