Esik vissza. Ráadásul több, mint egy évet várhatsz rá.
2023. máj. 15. 08:52
2/12 anonim válasza:
Egyre kevesebb adnak el újonnan.
2023. máj. 15. 09:01
3/12 anonim válasza:
Az első vagy a második helyen ál a suzuki az új autó eladási darabszámot tekintve
Viszik a suzukit
Kevesebbet mint 1-2 éve, mert hogy visszaesett az újautó vásárlások száma, igy a suzukiból is természetesen kevsebb fogy
Amugy a suzuki most is olcsónak számít
egy s cross megvan 8 millióból fullosan egy vw polo meg 12 millió fullosan
szerinted melyik olcsó, melyik drága?.)
2023. máj. 15. 09:35
4/12 A kérdező kommentje:
s crossból a legolcsóbb változat 8 millió, a VW taigo t cross t roc (ezek kb. ugyanazok) nem sokkal drágábbak.
2023. máj. 15. 09:42
5/12 anonim válasza:
Jó, aki a minőséget nézi az Suzukit vesz, mert tényleg jók.
Meg vannak a Fócvágen/E46 az isten gyerekek.
2023. máj. 15. 09:48
6/12 anonim válasza:
Amugy, mivel rosszabb egy suzuki mint egy nem suzuki?
El kéne már felejteni ezta hülyeséget amita sok autoanalbabéta kitalált anno, A suzuki ugyanolyan auto minta többi
Ár/érték arányban a legolcsóbb/legjobb gyakorlatilag.
veszel egy swift-et 6.5 mililóért és van egy megbizható modern kisautót.
Ugyanezt egy másik felmagasztalt márkánál jóval többért kapod meg
2023. máj. 15. 10:07
7/12 anonim válasza:
Egyébként városban tökéletes egy új swift ez tény és való. De pályára már nem igazán és az is furcsa, hogy az 1.2es gl csak 840kg, könnyebb mint egy Fiat 500.🤷♂️
2023. máj. 15. 10:22
8/12 anonim válasza:
Én mindig is TÖBBRE becsültem A SUZUKI-t (meg a Mazdát, Daihatsut, Nissan-t, Hondát és természetesen a Toyota/Lexust), mint a fhoswágen konszern autóit, meg a bmw-t. S az 2005-től gyártott "vasaló" Swifttel is simán lehet pályázni, 92 ló és alig egy t, én vezettem a kollégáét, 10 s alatt százon voltunk. Az "ezerötös" vasaló Swift gondolom még jobban megy. A Sport-ról meg már nem is beszélve. De nézzétek meg a youtube-on, egy régi 1.3-as GTI Swift sorra megveri gyorsulásban még a nagy 3 literes tdi ajdit is! Kiskunlacházi reptér, gyorsulási hétvége vagy mi...
2023. máj. 15. 11:20
9/12 anonim válasza:
Ui 5-ÖS ÉS 6-os válaszolóknak teljesen igazuk van!
2023. máj. 15. 11:21
10/12 anonim válasza:
Még mindig sokat adnak el, de 2022-ben sokat csökkent a korábbi évekhez képest, míg pl. a VW eladásainak száma nőtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!