Sok Suzukit adnak el még mindig Magyarországon?
Figyelt kérdés
Néztem a listaárakat, nem értek hozzá de más kategóriájú autókhoz hasonló az ára. Régen az olcsósága volt a csábító ereje a Suzukinak.2023. máj. 15. 08:24
11/12 anonim válasza:
8as! Részben egyet értek vele, de a vasaló swift első sorban akkor is városi autó, amiben talán a legjobb(Bár ha csak is kizárólag városban járnék és soha nem kellene nagyobb dolgokat vinnem, akkor egy wagonr-t vennék). Tőlem nagyon nagyon sokan megkérdezték, hogy miután megváltam a régi ezres swifttől, akkor hogy hogy nem vasalót vettem!!!!!!!? Hát azért, mert kellett nagyobb stabilabb autó, amiben hely is van és szereti a pályát is. Így lett belőle N16-os almera, ami ugyan olyan megbízható. (Nyilván ez eggyel nagyobb kategória). Viszont ebben 355liter(lehajtott ülésesetén1020l) a csomitartó, a tank 60liter, hasznos teher több mint 500kg, van deréktámasz, teljes értékű pótkerék és ahogy vezess.hu cikkében írják a szélzaj 180nál sem kritikus, mert teljesen más az aerodinamika.
12/12 anonim válasza:
Miért lettem nullára lepontozvs mi? Pedig az igazságot írtam, ti germán fostalicska buzzancsok! A japánok sokkal de sokkal jobbak, mint a Bayerische Müll Wagenek, meg foswagenek, ajdik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!