Milyen tapasztalatotok van a kwikfit szervizekkel?
Egyszer voltam ott defekt miatt. Kb. 40 percet dolgoztak rajta, megcsinálták, majd amikor fizetni akartam, azt mondták, hogy náluk a defektjavítás ingyenes, nem tartozom semmivel.
Ez pozitív volt, hogy ilyen üzleti modell van, hogy nem kérnek semmit az alap munkáért, nyilván azzal kalkulálva, hogy akkor máskor is hozzájuk viszem, ha más baj van, ami valószínű.
Alapvetően jó (van hozzánk közel egy, ahova mentünk sokszor). Gyorsak, korrektek voltak egy kivétellel mindig.
Az egy kivétel az volt, amikor nyári szettet cseréltettem velük a hobbiautómon, egy kb félmilliós felniszett peremét sikerült teljesen összebarmulniuk az egész garnitúrán. Elég nagy szájkarate lett belőle mert nem akarták belátni a hibájukat annak ellenére sem hogy volt egy nappal korábbi képem a kocsiról ahol tisztán láthatóan hibátlan volt a látható oldalon legalábbis mindkét felni. Aztán szerencsére sikerült a főnökkel megegyezni, de azóta nem megyek hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!