152 centi vagyok. Van olyan motor ami jó lehet nekem?
Van, bár a Vespa az robogó.
Kérdés ugye, hogy milyen köbcentiben-teljesítményben gondolkodsz, meg a típus is, de a mai motorokat azért már lehet alakítani, leültetni, max. a motorosiskolában nem lesz elég alacsony ha mondjuk korlátlan kategóriát akarsz csinálni, és saját motorral kell a tanfolyamot csinálni, ami picit macera a szállítás miatt, de A1 és A2 menni szokott akármilyen magassággal. (Amúgy nekem a forgalmi vizsgán való megálláson kívül soha nem volt mindkét lábam a földön motoron ülve, szóval nem is annyira kritikus a magasság, csak az üléspozíció legyen kényelmes.)
Épp tegnap egy motoros facebook csoportban Benelli 125-ös motorról kérdezett egy 153 centis hölgy.
nem biztos, hogy ezt a választ várod, de nézz körül a TikTok női motoros videói közt...élmény látni, ahogy a csöpp japán, Thai, Vietnami nők hogy ülik meg az óriás Kawákat, Hondákat..
Nincs méret akadály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!