Egy Peugeot 206-os (2001) 1.1-es motorral szerelt autón mennyibe kerülnének ezeknek a kijavítása?
Szóval adott egy Peugeot 206 1.1-es 44kw-os motorral szerelt autó. Ez az első autóm. Nyílván a korára való tekintettel van hibája.
-Duda nem jó
-Alapjárat ingadozik
-Az index jobbra jelezve nem ugrik vissza alaphelyzetbe, balra tökéletes.
-Nem világít a műszerfalon a jobb index jelző izzója
-Néha fura dolgokat mutat a vízhőfok mérője, lehet termosztát hibája is lehet? Utóbbit nem tudom, mert 70 és 92 fok közt van a mutató, attól függ hogy nagy sebességgel haladok e(menetszél hűti) vagy sem. De nem tudom, lehet ez normális, passz.
Ezeket Pesten mennyiért csinálnák meg?
Mentem vele eddig 100km-t és más baja tényleg nincs. Nem füstől meg semmi ilyen, motorikusan jó. Csak nyílván nincs sok pénzem (nem hiába nem újabb autót vettem :D) és félek, hogy átvernének.
Sztem max 150-böl megvannak ezeknek a dolgoknak a kijavítása. Az alkatrészek nevetséges àron vannak, de az egyel ujabb 207-eshez is.
Am huzosabb és sajnos ezért magas minden szervizelés, az a munkadij. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!