1.4 HDI-hoz Peugeot 206 vagy 207?
Hosszabb utakra, havi 2-3 alkalomra keresek egy kicsi, mégis kényelmes autót.
206-ról sokan irják, hogy jól sikerült konstrukció, a hátso futómüt kivéve, de nem vészes a javitâsa. Ezzel tisztában vagyok. Kicsi, olcsó, és kevés pénzböl fenntartható autó.
A 207-esek viszont jobban felszereltek. Sok 207-ben van PDC és tempómat, amiböl az utobbi számomra különösen jol jönne, na meg sokban napfénytetö is van.
Mivel havi 2000 km belcsuszna, igy az 1.4 HDI motor optimális lenne számomra, azt irják, nem egy elromlós tipus, ha megkapja amit kell. Bármelyik is lenne, 1.4 HDI lenne.
207 újabb technika, gyanítom, hogy drágább a fenntartása, mint a 206-osé. Sokan a bajuszkapcsolot és a szervókormány hibájára panaszkodnak, viszont mindenben jobb. Ez mennyire van igy?
Van valakinek tapasztalata mindkét autóval? A vàsàrlás 1-2 honapon belül esedékes, addig informálódom.
Béreltem, de nekem macera. Állandóan elmenni, elhozni, visszavinni, kaucio ide, van autó, nincs autó…
Szoval inkább vennék egyet. A matek szerint a leasing érné meg leginkább, de még nem akarok belevágni…okkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!