Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érvényes már az a törvényterve...

Érvényes már az a törvénytervezet, hogy jogosítvány nélkül is szabad autót vezetni Magyarországon?

Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 09:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

" mert a rendőr egyéb személyazonosító okmányaid alapján le tudja kérni a központi rendszerből az adataidat "

Ez hatalmas tévedés,nem ezért van ez a lehetőség, már nagyon régóta le tudja kérdezni, mégis magunknál kellett tartani mert a törvény írta elő. Ezerkezerint már nem írja elő. Ez volt a kérdés minden más trollkodás.

2023. máj. 21. 11:35
 12/26 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vezethetsz jogsi nélkül már most is - forgalomtól elzárt területen.
2023. máj. 21. 12:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Bírom,amikor a Kérdező nem tud megfogalmazni normálisan egy kérdést,aztán végül az összes Hozzászóló a hülye.Ez az,amikor a vakolat veri le a kőművest.
2023. máj. 21. 12:35
 14/26 anonim ***** válasza:
#13 csak simán trollkodni próbál a kérdező, ilyenkor a legjobb taktika ha simán hülyének nézzük és válaszolunk a kérdésére mintha halál komolyan tette volna fel.
2023. máj. 21. 13:36
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem az összes hozzászóló, egyvalaki végül nagy nehezen nyögve nyelősen válaszolt rendesen. Csak a többség a troll, de itt amúgy is ez az arány
2023. máj. 21. 14:09
 16/26 anonim ***** válasza:
#15: Normálisan válaszolt mindenki, csak félreérthető volt a kérdésed. Nincs ezzel baj, egy jóhiszemű kérdező ilyenkor tisztázná a félreértést, de te csak egy nyomoronc troll vagy.
2023. máj. 21. 14:28
 17/26 A kérdező kommentje:
Normálisan, csak hülyeséget. Aki normális az tudta jól hogy nem azt kérdezem hogy akkor lehet e vezetni ha valaki megse szerezte a jogosítványt. Csak trollt akartak belőlem csinálni miközben ők maguk azok.
2023. máj. 21. 14:32
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Érvényes már az a törvénytervezet, hogy érvényes vezetői engedéllyel,de a kártyaformátumú jogosítvány magunknál tartása nélkül is szabad autót vezetni Magyarországon?

Az a baj,hogy ennyire képtelen vagy,de arra van eszed,hogy mindenkit kioktass te kis tudatlan bénagyerek.

2023. máj. 21. 14:44
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem is kell hisz aki nem troll az az eredeti kérdésre is tud válaszolni, a többi pedig nem számít.
2023. máj. 21. 14:59
 20/26 anonim ***** válasza:

Itt senki nem troll,hagyjuk már ezt a dedós troll kifejezést...

Egyszerűen nem írtad ki értelmesen a kérdést.Én 53 vagyok és minden rosszindulat nélkül lestem is egy pillanatra,hogy mivaaaan????

Még egy pillanatra el is hittem,hogy ebben a hibbant országban valaki kitalál egy ilyen rendeletet.Aztán ahogy olvastam a hsz.-okat,akkor néztem,hogy nem így értetted.Amágy már nem kell magadnál hordani a kézzel fogható jogsit,sem a kocsi forgalmiját.

2023. máj. 21. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!