A törvénytervezetek megtekinthetők valahol a NET-en?
A parlament hivatalos honlapján minden beadott törvényjavaslatot megnézhetsz, ahogy minden szavazást, ülésnapot, jegyzőkönyvet is visszamenőleg több ciklusra is.
#1-hez még:
Könnyebb ha először megkeresed a törvényjavaslat számát valahol a médiában és azt írod be eleve a linken. Én rá szoktam keresni a témára és vannak szerencsére olyan cikkek ahol megtalálható a javaslat valódi hivatalos elnevezése és néha még a száma is.
#3 Attól mert hülye vagy és ilyen hülyeségeket képzelsz a valóság még az marad, hogy a veszélyhelyzet csakis a veszélyhelyzettel kapcsolatos esetekben hatalmazza fel rendeletek meghozására a kormányt, törvényeket a parlament alkot.
Ha nem képzelegnél hanem megnéznéd a linket amit adtam, akkor láthatnád, hogy egy percre se maradt abba a parlamenti törvényalkotás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!