Milyen reakciót vált ki belőletek, ha kiderül, hogy amit vettetek jármű, annak visszatekerték az óráját?

Nem különösebben érdekel, 5 autómból 4-ben nem is működött a sebességmérő, úgyhogy nálam se gyarapodott. XD
A mostani 245 ezret ír, de mivel már volt előtte két másik ilyen kocsim is tutira biztosra veszem, hogy 450 van benne inkább, de nincs vele bajom.

Bakker, egy éve használod!
Elégedett vagy vele műszakilag? Ha igen, mit kattogsz ezen?
Ennek az infónak addig lett volna jelentősége, amíg nem tudtad, hogy be fog-e válni a motor, nem csinálsz-e rossz vételt vele. Egy év alatt ennek már ki kellett derülnie. Emiatt az egésznek ma már semmi jelentősége.
Ha egyszer eladod, megemlítheted a vevőnek, hogy még mielőtt te vetted, vissza lett tekerve az órája.
Egyébként egy év után hogyan derült ez ki?
#5 Az a baj, hogy amiket te itt leírsz, azokat kívülről nem fogod megállapítani egy kiglancolt autón. Ránézésre nem fogod megmondani, hogy abban az autóban rendszeresen cseréltek-e olajat vagy sem. Vagy mondjuk egy olyan kényes alkatrész, mint BMW-nél a vezérműlánc ki lett egy cserélve 200 ezernél, vagy bármikor elszakadhat, mert visszatekerték az órát. Lehet ezen agyalni, de a Becsületes nepper se vesz meg minden autót ha már több elemet lefújtak, állapotra az is szép.
#6 Decemberben vettem,, és csak most lett meg rá a jogsim, szóval nem használom. Egyébként meg feltettem egy kérdést, hogy ki hogy van ezzel, akkor miért engem támadsz?
A féken derült ki, mert észrevettem, hogy 40-50%-osak a betétek, és ezek alatt van egy lemez is, ami hátul megvan, viszont elől hiányzott mindkét oldalon, mert az "okos" szerelő kidobta betétestől. Vagyis ott már biztosan nem az első garnitúra ment, és 37 ezer alatt nem fogy el két szett betét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!