Ki milyen cipőben tanult meg vezetni? Sajnos nekem az összes csúszik akkor is ha száraz a talpa..
Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 13:11
1/9 anonim válasza:
Bemész a kínaiba és megveszed a legolcsóbb tornacipőt, az nem fog csúszni. Ezt a fazont, vagy ugyanezt magasszárúban, ahogy tetszik:
2/9 anonim válasza:
Tesco egyik legolcsóbb cipőjét vettem meg, kicsit tornacipő szerű
3/9 anonim válasza:
Vansben tanultam, néha a Puma sportcipőmben mentem, egyik sem csúszott
4/9 anonim válasza:
Converse tornacipőben tanultam, de a tamaris sport cipőmben vagy a helly hansen vászoncipőmben is szeretek vezetni.
5/9 anonim válasza:
Legero cipő. De vezettem már csizmában is, nem ezen múlik. Hajlékony, vékonyabb talpa legyen.
6/9 anonim válasza:
Szintén a legegyszerűbb kínai tornacipő, ami amúgy utolsó varrásig pont olyan, mint a Converse, csak az embléma és az All Stars felirat hiányzik róla.
Jogsiszerzés után sokáig ilyen váltócipőt tartottam az autóban, mert csak ebben éreztem biztosnak magam.
7/9 anonim válasza:
Nem is emlékszem. Amelyik az időjárásnak megfelelt. Soha, egyetlen cipőben sem volt ilyen gondom.
Szerintem ott valami más gond van. Vagy a pedállal van gond vagy a lábadat tartod rosszul.
9/9 anonim válasza:
A nyomás erejétől függ nem a cipőtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!