Milyen probléma adódhat abból, ha eladom az autómat? Többi lent.
1. Nem napon barnult tesókkal nem üzletelünk
2. Adásvételibe minden olyan hibát írj bele, ami ismert. Amit nem ismersz, azzal hiába verik az asztalt utólag, simán védheted, hogy nálad még minden rendben volt.
középkorúként én is bajban vagyok olcsó autók eladásával, mert trükköznek a kisebbségiek, nagyon.
Ha fiatal vagy, pehelysúlyú, egyedül ne intézd ezt!
Fater, szomszéd, stb legyen veled.
Én eladás után kikapcsolom a fenébe a telefont, fel se hívjanak többet.
Cigánynak semmiképpen. De vigyázz mert mostmár van az "értelmesebb" fajta akiről telefon beszélgetés alapján nem mondod meg csak akkor koppansz amikor találkozol velük.
Amúgy adás vételit ki kell tölteni rendesen legyen rajta a dátum, óra, perc is akár. És utána egyből abban a szent pillanatban okmányiroda vagy ügyfélkapu és jelenteni az eladást.
Az első találkozót ne a saját területeden szervezd meg, benzinkút vagy akármilyen forgalmas hely jó, és legyen veled legalább egy férfi ismerős/rokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!