Normális hogy xenon fényszóróval csak ennyire láttok el?
Figyelt kérdés
Max 10 méter a távolság amire el látok nem is nagyon merek reflektor nélkül 60 fölé menni mert valami felbukkan előttem már el is ütöttem
2023. máj. 16. 00:15
11/16 anonim válasza:
Nekem ez szemre nagyon lentre világít. 2-3 felezővonalnyi távolság nem nagyon lehet 10 méternél több, az nagyon rövid táv.
12/16 A kérdező kommentje:
És akkor mit javasoltok mit csináljak? Vegyek új lámpa burakat vagy vigyem szerelőhöz hogy próbálja be állítani?
2023. máj. 16. 16:28
13/16 A kérdező kommentje:
10 házilag meg lehet csinálni?
2023. máj. 16. 16:28
14/16 anonim válasza:
A prizma tisztítását illetve felújítását csak ezzel foglalkozó szakember tudja, otthon nem javasolt hogy utána jó is legyen. Pár tízezer a felújítás attól függően hogy mi a baja, de vigasztaljon hogy sokkal olcsóbb mint az új fényszóró.
15/16 krwkco válasza:
"És akkor mit javasoltok mit csináljak?"
Állítsd le az autót egy sima helyen és kezdjél előre sétálni. Ha 10-egynéhány méter után nem világítja meg a cipődet, akkor túl alacsonyra van állítva.
Persze ezt másképp -pontosabban- is le lehet ellenőrizni, de ha erre eddig nem jöttél rá, akkor nem fárasztanálak vele.
16/16 anonim válasza:
Szerinted melyik az egyszerűbb? Normálisan beállítani először, és ha még mindig szar, akkor felújítani, vagy egyből felújítani, ami után úgy is be kéne állítani? Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!