Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez normális a fényszórónál?

Ez normális a fényszórónál?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most cseréltem fényszórót,TYC került bele. Az lenne a kérdésem, hogy az normális hogy ennél a lámpánál nincs olyan szép csík pl a falhoz állva, mint amilyen kellene hogy legyen? (balról jobb oldal fele növekszik, hogy a jobb oldali út szelet jobban megvilágítsa). Ehelyett kb egyforma, de ahogy megneztem még a bal oldalt magasabban világít mint a jobb felén. Ez normális? Valamint a távolsági fénynél kb az autó közepéig az oldalát is megvilágítja, ahelyett, hogy csak előre világítana, még oldalra is világít eléggé durván. Most fizettem egy rakás pénzt hogy kicseréljek és beállítsak és azt mondták hogy ha van valami visszavihetem, csak nemtudom, hogy ez a Tyc lámpával jár e vagy azért ennél jobban kellene működjön? Köszönöm szépen!

2021. márc. 15. 21:05
 1/5 A kérdező kommentje:

Itt egy videó, remélem látszik, hogy mit szeretnék mondani, és hogy mi a porblémám.

[link]

2021. márc. 15. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez olyan mintha a bal lámpád refin lenne, a jobb oldali meg helyzetjelzőn. Vagy az égbe világít.

így járkálsz az utakon?

Úgy vakítod a szembejövőt, szűk úton neked is csattanhat!

Gondolom valami gagyi led van benne.

2021. márc. 16. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát őszintén, ilyen szar videót régen láttam :D. Miért menet közben videózod ESŐBEN?

Állj meg. Állj be egy fal elé (ne 3 centire), ott talán látni is mi a gondod. Leírásodból el tudom képzelni, de ez a videó ez katasztrófa :D.

Amúgy amit a kérdés elős felében taglalsz. Gyári Merci xenon lámpáim sem full egyenes csíkot húznak a falon. Nekem is balról jobbra "növekszik" (emelkedik?) de a két lámpának a vetítési kép ugyan olyan. Tehát ez egy normális jelenség.

Általában a bal oldal lejjebb szoktot világítani mint a jobb, hogy kevésbé vakítsd a szembe jövőt.

Fun Fact, 1 darab csavarhúzóval otthon úgy állítod be a lámpádat, ahogy nem szégyelled. És le se kell hozzá bontani a kocsit. Ha szerinted felfele világít, ess neki...

2021. márc. 16. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy új fényszóró soha nincs beállítva előre, mert hogy is lenne!?

Ez a falhoz állok és megcsavarhúzózom működése csak a szerencsén múlik.

Vagy sikerül normálisan vagy nem. Egy rendes szervízben kb 3 perc alatt megcsinálják tükrös mérőeszközzel pár ezerért.

Egyébként igen, a bal oldalnak lejjebb kell lennie.

2021. márc. 16. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet, látsz már a csodalámpával?
2021. márc. 21. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!