Ez normális a fényszórónál?
Ez olyan mintha a bal lámpád refin lenne, a jobb oldali meg helyzetjelzőn. Vagy az égbe világít.
így járkálsz az utakon?
Úgy vakítod a szembejövőt, szűk úton neked is csattanhat!
Gondolom valami gagyi led van benne.
Hát őszintén, ilyen szar videót régen láttam :D. Miért menet közben videózod ESŐBEN?
Állj meg. Állj be egy fal elé (ne 3 centire), ott talán látni is mi a gondod. Leírásodból el tudom képzelni, de ez a videó ez katasztrófa :D.
Amúgy amit a kérdés elős felében taglalsz. Gyári Merci xenon lámpáim sem full egyenes csíkot húznak a falon. Nekem is balról jobbra "növekszik" (emelkedik?) de a két lámpának a vetítési kép ugyan olyan. Tehát ez egy normális jelenség.
Általában a bal oldal lejjebb szoktot világítani mint a jobb, hogy kevésbé vakítsd a szembe jövőt.
Fun Fact, 1 darab csavarhúzóval otthon úgy állítod be a lámpádat, ahogy nem szégyelled. És le se kell hozzá bontani a kocsit. Ha szerinted felfele világít, ess neki...
Egy új fényszóró soha nincs beállítva előre, mert hogy is lenne!?
Ez a falhoz állok és megcsavarhúzózom működése csak a szerencsén múlik.
Vagy sikerül normálisan vagy nem. Egy rendes szervízben kb 3 perc alatt megcsinálják tükrös mérőeszközzel pár ezerért.
Egyébként igen, a bal oldalnak lejjebb kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!