Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányként hogy válasszak...

Lányként hogy válasszak autót, ha nem értek hozzájuk?

Figyelt kérdés

A fő kérdésben le is írtam a problémámat.

20 éves lány vagyok, nem értek az autókhoz. A nagyobb márkákat ismerem, persze, de hogy mi számít jónak, mi gagyinak, hány lóerős autó az "erős", ezekről fogalmam sincs. Márka és típus viszont rengeteg van, ma elkezdtem nézelődni, de 20 perc után totál elveszve éreztem magam.

A kérdésem az lenne, így mégis hogy válasszak autót, amit azért 4-5 évig szeretnék használni napi szinten?

Érdemes bemenni márkakereskedésekbe? Félek, hogy mivel látszik, mennyire értek a témához, simán hülyének néznének... Vagy ilyesmitől nem kell tartanom?

2023. máj. 15. 15:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Többi válaszoló, nálatok nem villog a kamujelző?
2023. máj. 15. 18:20
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem lesz minden "kamu" automatikusan, csupán azért, mert veled nem történik meg.

Mint írtam, más élethelyzetbe kerültem, szükségem van egy nagyobb, biztonságosabb autóra a jövőben, de a bőség zavara miatt nehéz a keresés, nem vagyok ebben jártas, sosem kellett ezzel foglalkoznom. Úgy gondolom, a kérdésem elfér az oldalon!

2023. máj. 15. 18:29
 13/30 anonim ***** válasza:
55%

11, de, biztos hogy kamu.

Senkinek nincs penze uj kocsira 20 eves koraban.

2023. máj. 15. 18:33
 14/30 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de ez már nem az első kommented, ahol valótlant állítasz rólam! Mi a fene bajod van?

Úgy gondolom, a kérdésemnél egyáltalán nem releváns, ki fogja állni az autóvásárlást.

2023. máj. 15. 18:41
 15/30 anonim ***** válasza:
90%
sugar daddy?
2023. máj. 15. 18:46
 16/30 A kérdező kommentje:

Nincs, nem is volt, nem is lesz.

Engedjük már el a sztereotípiákat, hogy fiatal lányok, nők csak krválkodással szerezhetnek meg bármit, élhetnek jól.

Férjem van, és 15 hetes terhes vagyok. De úgy gondolom, egyik információ sem tartozik egy anonim oldalra, annak felhasználóira!

2023. máj. 15. 18:53
 17/30 anonim ***** válasza:
9%

Biztos hogy kamu kérdés. Nekem

20 éves koromban 500 ezrem se volt kocsira.

2023. máj. 15. 18:56
 18/30 A kérdező kommentje:

Arról nem én tehetek. Nézz szét Budapest utcáin, nem csak az 50+ korosztály kiváltsága az új autó.

Valamint, újra ismételném magam. Amiért valami veled nem történik meg, nem biztos, hogy mással sem fog.

2023. máj. 15. 18:58
 19/30 anonim ***** válasza:
41%
Én 23 vagyok, de nincs pézem új autóra, meg nem is nagyon akarnék venni nagyon feltűnőt, mert megkarcolják a prolik.
2023. máj. 15. 19:04
 20/30 A kérdező kommentje:

Értem, de ez te vagy.

Mindenkinek más a szempont, más a fontos, más az anyagi keret.

2023. máj. 15. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!