Miert ul egy tanulo hatul?
Figyelt kérdés
Meg nincs jogsim, de youtube-on lattam, hogy egy vagy tobb tanulo altalaban hatul ul, miert?2023. máj. 15. 01:38
1/11 anonim 

válasza:

Nem tudom, de szoktak ülni, engem zavart amikor én tanultam, nem is kicsit, nem szeretek beszélgetni ismeretlen emberekkel.
2/11 anonim válasza:
Az oktatonak a másik tanuloi, nekem is anno ajánlgatta az oktatom hogy uljek be mást megnezni vezetni, de semmi kedvem nem volt. Azt mondta igy konyebb felismerni a hibakat. De szerencsere az én 60 oram alatt egyszer sem ult be senki, meg is kérdezte volna elotte hogy benne vagyok e szerintem
3/11 anonim 

válasza:

Amikor én tanultam vezetni akkor egyszerre 3 tanuló is volt velem együtt.
Nekem nem volt gondom vele, sőt voltak olyan alakok akiknek kifejezetten örültem mert tudtam, hogy sokat fogok nevetni.
Kedvencem az volt mikor a nyóc általánossal rendelkező fiatal kőművessegéd az éles 30as kanyarba belement 50el és nem tudta bevenni és defektet kaptunk mert lementünk a mezőre, az oktató meg olyan nyakast kevert le neki, hogy lefejelte a kormányt xdddd
4/11 anonim 

válasza:

Videken sok falun nincsen vezetes oktato igy amig nincs busz sokszor kinnyukban nem tudnak mit csinalni mint ott varni a sorukat h az o orajuk jojjon
5/11 anonim 

válasza:

Azért ül hátul mert előre nem fér be.
Ott az oktató ül.
6/11 anonim 

válasza:

hasznos, ha több tanuló ül a kocsiban. Látják a másik hibáit, vagy pont fordítva, hogy van aki hibátlanul vezet.
7/11 nemaRendőrség 

válasza:

Hozzám egy oktató tanuló ült be anno, azt nagyon élveztem mikor elkezdett ásítozni és nem rettegett mögöttem
8/11 anonim 

válasza:

Mi pl. a várostól 70 km-re levő megyeszékhelyen tanultunk vezetni és ott is vizsgáztunk. Egyértelmű volt, hogy egyszerre 3 tanuló van az autóban, egyik elvezet országúton, aztán váltva mindenki vezet, aztán valaki más sötétben országúton hazavezet, így mindenkinek lett 2-3 órája egy délután alatt.
9/11 anonim 

válasza:

Az oktatóautóban idegen nem ülhet, kivéve a tanulón, oktatón kívül a vizsgabiztost (csak vizsgán), illetve a tanuló hozzájárulásával más tanuló is. Az oktatást nem zavarhatják, de tapasztalatot szerezhetnek így, illetve adott esetben könnyebb lehet őket felvenni, kitenni. Persze ez alapból nem alternatív, de néha szükséges.
10/11 anonim 

válasza:

Tesómmal együtt tanultam vezetni. Vezettem egy órát, csere, ő vezetett egy órát, csere, vezettem egy órát, csere, ő vezetett egy órát. Oktatónak is könnyebb volt így, nekünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!