Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert ul egy tanulo hatul?

Miert ul egy tanulo hatul?

Figyelt kérdés
Meg nincs jogsim, de youtube-on lattam, hogy egy vagy tobb tanulo altalaban hatul ul, miert?
2023. máj. 15. 01:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudom, de szoktak ülni, engem zavart amikor én tanultam, nem is kicsit, nem szeretek beszélgetni ismeretlen emberekkel.
2023. máj. 15. 01:44
 2/11 anonim válasza:
49%
Az oktatonak a másik tanuloi, nekem is anno ajánlgatta az oktatom hogy uljek be mást megnezni vezetni, de semmi kedvem nem volt. Azt mondta igy konyebb felismerni a hibakat. De szerencsere az én 60 oram alatt egyszer sem ult be senki, meg is kérdezte volna elotte hogy benne vagyok e szerintem
2023. máj. 15. 02:31
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Amikor én tanultam vezetni akkor egyszerre 3 tanuló is volt velem együtt.

Nekem nem volt gondom vele, sőt voltak olyan alakok akiknek kifejezetten örültem mert tudtam, hogy sokat fogok nevetni.

Kedvencem az volt mikor a nyóc általánossal rendelkező fiatal kőművessegéd az éles 30as kanyarba belement 50el és nem tudta bevenni és defektet kaptunk mert lementünk a mezőre, az oktató meg olyan nyakast kevert le neki, hogy lefejelte a kormányt xdddd

2023. máj. 15. 02:32
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Videken sok falun nincsen vezetes oktato igy amig nincs busz sokszor kinnyukban nem tudnak mit csinalni mint ott varni a sorukat h az o orajuk jojjon
2023. máj. 15. 02:39
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Azért ül hátul mert előre nem fér be.

Ott az oktató ül.

2023. máj. 15. 06:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
hasznos, ha több tanuló ül a kocsiban. Látják a másik hibáit, vagy pont fordítva, hogy van aki hibátlanul vezet.
2023. máj. 15. 07:21
 7/11 nemaRendőrség ***** válasza:
Hozzám egy oktató tanuló ült be anno, azt nagyon élveztem mikor elkezdett ásítozni és nem rettegett mögöttem
2023. máj. 15. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi pl. a várostól 70 km-re levő megyeszékhelyen tanultunk vezetni és ott is vizsgáztunk. Egyértelmű volt, hogy egyszerre 3 tanuló van az autóban, egyik elvezet országúton, aztán váltva mindenki vezet, aztán valaki más sötétben országúton hazavezet, így mindenkinek lett 2-3 órája egy délután alatt.
2023. máj. 15. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Az oktatóautóban idegen nem ülhet, kivéve a tanulón, oktatón kívül a vizsgabiztost (csak vizsgán), illetve a tanuló hozzájárulásával más tanuló is. Az oktatást nem zavarhatják, de tapasztalatot szerezhetnek így, illetve adott esetben könnyebb lehet őket felvenni, kitenni. Persze ez alapból nem alternatív, de néha szükséges.
2023. máj. 15. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Tesómmal együtt tanultam vezetni. Vezettem egy órát, csere, ő vezetett egy órát, csere, vezettem egy órát, csere, ő vezetett egy órát. Oktatónak is könnyebb volt így, nekünk is.
2023. máj. 15. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!