Ha töltöm az akksit,le kell venni a sarukat az autóról,vagy elég ha ráfogatom a sarura a töltő kábelét?
Figyelt kérdés
Okozhat e kárt az autóban,ha nincs leszedve. Seat toledo 2003as,a töltő meg egy kicsi egyszerű,lidlbe vett,fél nap alatt szokta föltölteni teljesen az akksit.2023. máj. 14. 07:34
2/4 anonim 

válasza:

Ha nem valami özönvíz előtti orosz vasmagos trafóval töltöd, akkor nem kell levenni. A 2005-ös és a 2018-as autómat is töltöttem már így, semmi bajuk nem lesz. A töltőm (CTEK) használati útmutatója is azt írja, hogy nem kell levenni.
3/4 anonim 

válasza:

Én még soha nem vettem le a sarut, csak rá kell csippenteni a töltőt, oszt jónapot...
4/4 anonim 

válasza:

Attol függ. Ha régi a töltő tehát nehéz akkor ott az akku kapacitása szükséges a megfelelő feszültség szinten tartásához ez esetben ha jó az akksi mehet a töltés úgy hogy a Saru fenn van.
Ha az akksi hibás, nem vesz fel toltest akkor nem, mert kárt okozhatsz vele.
Ha pici konnyu toltod van akkor ahogy akarod úgy használod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!