Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használjátok városban ezt a...

Használjátok városban ezt a startstop fukciót?

Figyelt kérdés
csak engem idegesít baromira?
2023. máj. 13. 13:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Csak a városi forgalomra lett kitalálva.
2023. máj. 13. 13:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Mindig ki kell kapcsoljam minden egyes újraindításnál, borzalmas :D
2023. máj. 13. 13:20
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem csípem én se, mindig kinyomom, eszi az akkukat.
2023. máj. 13. 13:24
 4/15 nemaRendőrség ***** válasza:
71%

Hibridem van, abban piszok jó.

Az autó halad tovább, "gázt" is tudok adni. Én nagyon élvezem.

De sima benzinesben elhiszem ha idegesít

2023. máj. 13. 13:24
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem startstopos az autóm, de jópárszor vezettem már olyat. Okádék egy találmány, azt is fel kellene gyújtani, akinek ez eszébe jutott.
2023. máj. 13. 13:30
 6/15 A kérdező kommentje:
És az a legrosszabb,hogy garanciális a kocsim, így kiüttetni se tudom belőle mert akkor ugrik a garancia, már kérdeztem a szervízbe...
2023. máj. 13. 13:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Undorító, én kikapcsoltattam a visszagurulás gátlóval együtt. EDC (duplakuplungos) váltós autóm van, nem szívem csücske ez a váltó, de ma már szinte csak ilyet kapni és ha leállt a motor és be kell indulnia elég sokszor rántott az autón, marhára idegesített, azóta megszűnt ez a gond mivel a motor sose áll le. Egyúttal a váltó is át lett programozva meg az akkumanager szoftver is ki lett kapcsolva így sima ólomsavassal is működik a kocsi.
2023. máj. 13. 14:08
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nincs bajom vele. (Amikor először bekapcsolt, idegesített, de mire hazaértem a kereskedésből, megszoktam.)
2023. máj. 13. 14:24
 9/15 anonim ***** válasza:

Elég változó. Vannak tényleg borzalmasan sikerült változatok. Pl.: új Kia Ceedek nagyon gyakran guruláskor leállítják, de ahhoz meg már túl lassú, hogy beindítsa mialatt hátramenetet rakok neki, és ebből az lesz, hogy ott állok az út közepén, visító műszerfallal, és kulccsal kell ráindítanom, mert a hülye autó nem engedi, ha fokozatban van. Ráadásul telibefossa, hogy nyáron menetném a klímát, simán leállítja, miközben rohadtul kellene az a klímakompresszor.

Renault-kban nem volt ilyesmi gond, amikkel én mentem (Clio, Megane, manuális váltóval).

Automata váltósokkal talán egy fokkal jobb a helyzet, de ott is vezettem olyat, ami hatalmasatt ugrott, miután a fékről a gázra léptem, bár biztos én sem voltam még teljesen hozzászokva. Szóval nem vagyok elragadtatva tőle. Kizárólag városi használatra elhiszem, hogy lehet vele spórolni, de valahogy mindig túl sok vele az idegesítő kis apró probléma.

2023. máj. 13. 16:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én elindulásnál kikapcsolom. Nem akarom szétbaszni a kocsit.
2023. máj. 13. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!