Használjátok városban ezt a startstop fukciót?

Hibridem van, abban piszok jó.
Az autó halad tovább, "gázt" is tudok adni. Én nagyon élvezem.
De sima benzinesben elhiszem ha idegesít

Elég változó. Vannak tényleg borzalmasan sikerült változatok. Pl.: új Kia Ceedek nagyon gyakran guruláskor leállítják, de ahhoz meg már túl lassú, hogy beindítsa mialatt hátramenetet rakok neki, és ebből az lesz, hogy ott állok az út közepén, visító műszerfallal, és kulccsal kell ráindítanom, mert a hülye autó nem engedi, ha fokozatban van. Ráadásul telibefossa, hogy nyáron menetném a klímát, simán leállítja, miközben rohadtul kellene az a klímakompresszor.
Renault-kban nem volt ilyesmi gond, amikkel én mentem (Clio, Megane, manuális váltóval).
Automata váltósokkal talán egy fokkal jobb a helyzet, de ott is vezettem olyat, ami hatalmasatt ugrott, miután a fékről a gázra léptem, bár biztos én sem voltam még teljesen hozzászokva. Szóval nem vagyok elragadtatva tőle. Kizárólag városi használatra elhiszem, hogy lehet vele spórolni, de valahogy mindig túl sok vele az idegesítő kis apró probléma.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!