Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokszor kiábrándultok az...

Sokszor kiábrándultok az autós boltokból az árak miatt vagy nem foglalkoztok vele?

Figyelt kérdés
Velem ami történt, az hogy elmentem egy autósboltba ami nem nagy márka mint a unix vagy a bárdi, hanem egy egyszerű családi vállakozás. A keresett alkatrész fent volt a neten 7000 Ft-ert, de nem akartam a postára várni ezért hgondoltam megérdeklődöm egy helyi autós boltba. Bementem mondtam a cikkszámot, az eladó gépel pár dolgot és azt mondja 15 ezer Ft. Láttam a monitorján hogy a unixon kereste. Mondtam neki akkor nem kérem, erre azt mondja meg tudja nézni máshol is, erre felüti a bárdi oldalát és azt mondja "hát itt se sokkal olcsóbb, 13 ezer, de tudok rá kedvezményt adni, 10 ezerért odatudom adni...
2023. máj. 10. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Én gazdag vagyok szóval nekem teljesen mindegy
2023. máj. 10. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A boltokban azért van felár, mert besétálhatsz, elmondod, megveheted, ember foglalkozik veled. Ez egy kényelmi szolgáltatás ahhoz képest, mint ha neten kell rendelni, futárra várni.

Mindenki eldöntheti, melyiket választja.

2023. máj. 10. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Leírtad a lényeget, ezek a kis boltok ugyanazokból a nagyobb hálózatokból rendelnek mint te. A többletszolgáltatást fizeted meg náluk.
2023. máj. 10. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Miért nem mész be a unixba ha ott 7-ért megvan? :)
2023. máj. 10. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Üzletben szinte mindig drágább, mint a webáruházakban. Az üzlethelység és a személyzet pénzbe kerül. Kisebb vevőkört fed le, mert egy webáruház országos, az autósboltba meg mondjuk 10 km-es körzetből mennek oda vásárolni. Nyilván nagyobb haszonkulccsal kell dolgozni.

Szerintem a konkrét üzlet esetében teljesen korrekt volt, hogy 10-ért odaadták volna a listaáron 13000 Ft-os alkatrészt.

2023. máj. 10. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik olyan, hogy családi autósbolt, csak olyan, hogy Unix/Bárdi/stb. viszonteladó. Ezer éve így van, miért most lepődsz meg rajta?
2023. máj. 10. 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbáld Kovács alkatrész vagy Zsu-nál, ezek a legolcsóbbak. Ahova ők beírták azok pedig a legdrágábbak.
2023. máj. 10. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
neten 7eft boltban 10eft
2023. máj. 10. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!