Sokszor kiábrándultok az autós boltokból az árak miatt vagy nem foglalkoztok vele?
Figyelt kérdés
Velem ami történt, az hogy elmentem egy autósboltba ami nem nagy márka mint a unix vagy a bárdi, hanem egy egyszerű családi vállakozás. A keresett alkatrész fent volt a neten 7000 Ft-ert, de nem akartam a postára várni ezért hgondoltam megérdeklődöm egy helyi autós boltba. Bementem mondtam a cikkszámot, az eladó gépel pár dolgot és azt mondja 15 ezer Ft. Láttam a monitorján hogy a unixon kereste. Mondtam neki akkor nem kérem, erre azt mondja meg tudja nézni máshol is, erre felüti a bárdi oldalát és azt mondja "hát itt se sokkal olcsóbb, 13 ezer, de tudok rá kedvezményt adni, 10 ezerért odatudom adni...2023. máj. 10. 09:34
1/8 anonim válasza:
Én gazdag vagyok szóval nekem teljesen mindegy
2/8 anonim válasza:
A boltokban azért van felár, mert besétálhatsz, elmondod, megveheted, ember foglalkozik veled. Ez egy kényelmi szolgáltatás ahhoz képest, mint ha neten kell rendelni, futárra várni.
Mindenki eldöntheti, melyiket választja.
3/8 anonim válasza:
Leírtad a lényeget, ezek a kis boltok ugyanazokból a nagyobb hálózatokból rendelnek mint te. A többletszolgáltatást fizeted meg náluk.
4/8 anonim válasza:
Miért nem mész be a unixba ha ott 7-ért megvan? :)
5/8 anonim válasza:
Üzletben szinte mindig drágább, mint a webáruházakban. Az üzlethelység és a személyzet pénzbe kerül. Kisebb vevőkört fed le, mert egy webáruház országos, az autósboltba meg mondjuk 10 km-es körzetből mennek oda vásárolni. Nyilván nagyobb haszonkulccsal kell dolgozni.
Szerintem a konkrét üzlet esetében teljesen korrekt volt, hogy 10-ért odaadták volna a listaáron 13000 Ft-os alkatrészt.
6/8 anonim válasza:
Nem létezik olyan, hogy családi autósbolt, csak olyan, hogy Unix/Bárdi/stb. viszonteladó. Ezer éve így van, miért most lepődsz meg rajta?
7/8 anonim válasza:
Próbáld Kovács alkatrész vagy Zsu-nál, ezek a legolcsóbbak. Ahova ők beírták azok pedig a legdrágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!