A régebbi Harley-Davidson motorok igaz, hogy 50 évig motorok?
úgy értem, hogy a gyártástól számított 50 év múlva is működő képesek, és olyanok szinte mint újkorukba
tényleg ennyit kibírnak? és régen ezért kerültek csillagászati összegbe? (úgy hallottam 15 millió körül volt egy ilyen gép
és ahogy olvastam motoros teszteket az új motorokról, ritka az az egyed amin nem romlik el semmi a teszt alatt, meg ismerősnek is volt harleyja, ami mindig szerelőnél volt, váltó, meg ilyesmi baja volt mindig, meg index hiba, és így tovább
megéri harleyt venni? mert 8 millióba kerül egy új most
(nem akarok venni, inkább régebbit nézegetek, de megérné e megvenni?)
de az első kommentebe beírtam, hogy az ujabbakkal már csak a baj van
szerintetek mi igaz ebből?
és miylyet érmé mostr meg venni?
Első válaszoló vagyok. Igazából nemtudom mi az igaz belőle h több gond van velük. Ezt több szerelővel kéne megbeszélni h szoktak-e harleyt vinni hozzá és ha igen mennyit meg milyen bajokkal.
Nekem a Touring, Sportster 883,Dyna, és a Softail jön be legjobban.
azért nem tudok ilyet szerelöktöl megkérdezni mert erre fele nincs harlyja senkinek, szóval nem is vihetnek
egy ismerősnek volt de tőle már nem tudok semmit se kérdezni
és ezért kérdem itt, a neten :D
még annyit, hogy linkelnétek esetleg olyan eladó motort, amit megérné ár/érték arányban megvenni?
2005 előttit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!