Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A régebbi Harley-Davidson...

A régebbi Harley-Davidson motorok igaz, hogy 50 évig motorok?

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy a gyártástól számított 50 év múlva is működő képesek, és olyanok szinte mint újkorukba

tényleg ennyit kibírnak? és régen ezért kerültek csillagászati összegbe? (úgy hallottam 15 millió körül volt egy ilyen gép

2010. okt. 10. 10:11
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

és ahogy olvastam motoros teszteket az új motorokról, ritka az az egyed amin nem romlik el semmi a teszt alatt, meg ismerősnek is volt harleyja, ami mindig szerelőnél volt, váltó, meg ilyesmi baja volt mindig, meg index hiba, és így tovább

megéri harleyt venni? mert 8 millióba kerül egy új most

(nem akarok venni, inkább régebbit nézegetek, de megérné e megvenni?)

2010. okt. 10. 10:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Nemhinném h annyit kibírnak annélkül h ne kéne a blokkhoz v máshoz hozzányúlni komolyabban. Azt meg még úgyse hiszem h olyanok maradnak mint újkorukban. 50 év alatt simán belelehet rakni párszázezer km-t is annyit meg kétlem h kibírna bármi a blokkban csere nélkül. (Bár azt nemírtad h hozzányúlás nélkül) Ha veszel egy jó motort nem kínait és vigyázol rá meg mindíg cseréled a szar alkatrészeket akkor azok is kibírnak 50évet simán :)
2010. okt. 10. 10:20
 3/15 anonim ***** válasza:
Elképzelhetőnek tartom, mert egyrészt egy motorkerékpárt nem ugyanúgy használnak általában mint egy autót. A tél eleve kiesik, addig pihen. Másrész az a márka motorimádó tulajoknál mindent megkap ami kell neki. Négyütemű tartós motorok. Egy autóról is hamarabb lerohad a kaszni mint a motornak bármi baja lenne, ha karban van tartva, a motorkerékpároknál meg a váz nem rohad el és a tank sem. Egy gagyi motort is életben lehet tartani annyi ideig, akkor egy Harley-t meg főleg még tovább is.
2010. okt. 10. 10:31
 4/15 A kérdező kommentje:

de az első kommentebe beírtam, hogy az ujabbakkal már csak a baj van

szerintetek mi igaz ebből?

és miylyet érmé mostr meg venni?

2010. okt. 10. 10:38
 5/15 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Igazából nemtudom mi az igaz belőle h több gond van velük. Ezt több szerelővel kéne megbeszélni h szoktak-e harleyt vinni hozzá és ha igen mennyit meg milyen bajokkal.

Nekem a Touring, Sportster 883,Dyna, és a Softail jön be legjobban.

2010. okt. 10. 10:52
 6/15 A kérdező kommentje:

azért nem tudok ilyet szerelöktöl megkérdezni mert erre fele nincs harlyja senkinek, szóval nem is vihetnek

egy ismerősnek volt de tőle már nem tudok semmit se kérdezni

és ezért kérdem itt, a neten :D

2010. okt. 10. 15:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Na vaze!! Sportmotoron néztem volna h van-e harley fórum és nincs. Szal ott se tudsz személyes tapasztalatokat kérdezni. (N)
2010. okt. 10. 15:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Igen az újakkal sok gond van, főleg az elektromos részei hibásodnak meg. A Régebbi (2005 előtti) karburátoros modellek tényleg kibírnak 50évet fődarabcsere nélkül. Talán még többet is. Egy motorszerelő.
2010. okt. 10. 18:49
 9/15 A kérdező kommentje:
kösz
2010. okt. 10. 18:54
 10/15 A kérdező kommentje:

még annyit, hogy linkelnétek esetleg olyan eladó motort, amit megérné ár/érték arányban megvenni?

2005 előttit

2010. okt. 10. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!