Mért van az, hogy a gagyi 50es Aerox, vagy SR annyiba (vagy még többe is) kerül újon, mint a 125ös CBF, CBR, XT, YBR, stb (újon)?
szerintem a marka miatt.
nekem egy SR50 van kb 5 eve, es semmi baja nincs, semmilyen alkatreszt nem kellett cserelni, pedig mar 12ezer km-t tettem bele.( 2 evesen vettem 310ezerert)
hat ismerosnek van egy 250es cbr, vize hosszabb uton mindig felforr, lanc elszakadt mar neki parszor, volt hogy kiegett neki a hatso feklampa, ez persze lehet, hogy csak onhibajabol adodott.
en tavaly lerobogtam 160km-t egy huzamba, es nagyon szepen ment. 95os vegsebessegevel engem kielegit.
bar most nagy motorra, le kene tennem a jogsit.
Többe kerül?
CBR 125: [link]
SR 50 [link]
Ha a 4 éves CBR 520.000 akkor mennyi újonnan? Biztos nem 600.000, mert az SR kerül annyiba újonnan és 1 évesen már csak 390.000.
A robogó nem tartja olyan jól az árát mint a sportmotor, mert irreálisan sokba kerül újonnan és 2 évesen már szinte fele annyit ér.
szia,én is szlovákiai vagyok
mennyibe kerül pontosan a cbr 125?
gondolkodom rajta h tavasszal veszek egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!